|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nuhalna svetlina
8.1.2008 9:36:32   
smartika
Pozdravljeni vsi skupaj!
Mene pa zanima če ginekolog sam pove za ns ali moraš sam vprašat? Jaz imam 18.1. preged v 11.t in pol in me zanima če naj sama omenim ns, če mi moj g nič ne pove? Do zdaj še ni nič omenil! Aja, pa še to: mogoče katera ve če je kak g v murski soboti z licenco, ki ta pregled opravlja?
Hvala in lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nuhalna svetlina
8.1.2008 9:42:19   
Taula
NS je samoplačniška in ponavadi se moraš sama naročiti. Dela se do 14 tedna.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu smartika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.1.2008 9:43:15   
Taula
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=875517
Še link. Tu najdeš mnenja in seznam G z licenco.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.1.2008 9:46:01   
arsha
Smartika, na nuhalno se moraš v 12.-14. tednu sama naročiti in tudi plačati, razen če si stara >35, pa ti zavarovalnica krije del stroškov.
Sicer pa pokliči v ginekologovo ordinacijo in vprašaj za naslove tistih, ki opravljajo ta pregled v MS. Stane 60 ojrov, po potrebi pa lahko narediš še dvojni hormonski presejalni test, kar te pride skupaj ca 100 ojrov.

(odgovor članu smartika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.1.2008 9:55:01   
špelin@
TULE

Drugače pa nekateri G nosečnic niti ne opozorijo, da imajo možnost sama iti na samoplačniško meritev NS user posted image  Se moraš pač pozanimati in pobrigati sama.

(odgovor članu smartika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.1.2008 12:26:29   
bastian111
Ja v  Murski Soboti je DR.Simona Čopi ,ki jo Dr.Pušenjak zelo hvali in ceni .Moje mnenje je pa prej vse drugo ,kot to.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.1.2008 12:39:34   
J.L.
smartika, kot ti je odgovorila bastian111. V Rakičanu opravlja nuhalno Simona Čopi. Se mi zdi,da samo ob torkih v popoldanskem času, nisem pa ziher. Je pa seveda plačljiva in se opravlja med 11 in 14 tednom, tak da ti priporočam, da pokličeš k njim. Sem ti skopirala z spletke telefonsko.

Naročanje :

- Na pregled v DISPANZERJU ZA ŽENSKE pri izbranem ginekologu, v ambulanti za URODINAMIKO in na pregled NUHALNE SVETLINE se lahko naročite vsak dan ( od ponedeljka do petka ) od 12.30 do 14.00 ure na telefon : 512 33 65.

(odgovor članu bastian111)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.1.2008 12:53:50   
Naja30
Ni nujno, da te G opozori, ker ta pregled ni nujen in je samoplačniški. No mene moja G je vprašala, če grem na ns in tudi izvidi so jo zanimali.

(odgovor članu J.L.)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.1.2008 13:05:00   
J.L.
smartika h komu pa hodiš k ginekologu? V ZD ali Rakičan? bastian111 me smo pa vse z istega konca. user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 9
12.1.2008 18:02:56   
bastian111
J.L sem sumila .No jaz sem prav iz Murske Sobote.In kaj se tiče Dr. Čopove ,jaz ne bi šla več k njej nikoli.Bila sem pri njej 8.1.2008 z možem in ne vem kaj ji je bilo. Pregled je opravila 1.2.3. na vprašanje sploh ni odgovarjala in na koncu naju je lepo skasirala 60  evr.No rekla je "mislim ,da bo vse v redu" Pritožila sem se že na predstojnika bolnišnice in v ponedeljek imava z možem srečanje z zdravnico in predstojnikom.Rezultate Vam sporočim.

(odgovor članu J.L.)
Neposredna povezava do sporočila: 10
12.1.2008 18:07:59   
J.L.
IZVIRNO SPOROČILO: bastian111

J.L sem sumila .No jaz sem prav iz Murske Sobote.In kaj se tiče Dr. Čopove ,jaz ne bi šla več k njej nikoli.Bila sem pri njej 8.1.2008 z možem in ne vem kaj ji je bilo. Pregled je opravila 1.2.3. na vprašanje sploh ni odgovarjala in na koncu naju je lepo skasirala 60  evr.No rekla je "mislim ,da bo vse v redu" Pritožila sem se že na predstojnika bolnišnice in v ponedeljek imava z možem srečanje z zdravnico in predstojnikom.Rezultate Vam sporočim.

Morda je imela slab dan, vendar vseeno, tega se v takem poklicu ne sme privoščiti. Drugače pa mam jaz vredu izkušnje z njo. Ni pa moja izbrana ginekologinja. Sem pa tudi jaz direkt iz MS.

(odgovor članu bastian111)
Neposredna povezava do sporočila: 11
12.1.2008 22:58:34   
Anonimen
Včasih se nekateri zdravniki-tudi tisti, ki so drugače ok obnašajo kot bogovi. Pozabijo, kako se me počutimo ali kaj...user posted image

(odgovor članu J.L.)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......