lex -> RE: Kaj naj naredim če mi odteče voda sredi (8.1.2008 10:04:04)
|
Mene je moj po tem ko mi je odtekla voda odpeljav v P in še peš sem šla v 4 nadstropje, pa me nihče ni kregal ali kaj rekel. Šele potem sem se zavedla kaj bi lahko bilo. Do vrtca 10 minut (max) ali do doma bi verjetno prišla. Meni je obakrat odtekla voda, enkrat v P po ctg, ki ni kazal nič in so mi potem dali umetne, ker je bila zelena plodovnica, drugač bi me pustili par ur čakat. Drugič mi je odtekla doma, ko sem prišla v P sem imela šele 1 popadek, potem pa par ur na 8 minut, ob 5h so se začeli na 5 minut in ob 6.34 sem dobila našo Alino, tako da noben porod ni enak, tud če ti odteče voda. Mene je drugič samo malo zašraufalo, kot da bi mi roko premaknila v trebuhu, ko pa sem se ustala iz kavča se je ulilo, tako da ni nujno, da bo sedaj isto kot 1. Jaz bi res šla tja kamor ti je bližje in jih tam počakala. Ker je res mala verjetnost, da ti bo pa glih na polovici poti odtekla voda. Pa držim pesti, da boš potem čim hitreje rešena in ko boš držala štručko v roki se boš temu strahu samo nasmejala.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka1.gif[/image]
|
|
|
|