tinkamiška -> RE: vodene koze v ustih, je to možno? (8.1.2008 14:15:51)
|
jah, nekaj časa nazaj sem pisala v temi o noricah, ker sem jih ravno sama dala skozi, najprej iza, potem jaz in sedaj še mož[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] kalbo, vidim, da joe tvoja pupika tudi fasala te zoprne koze, vam želim, da bo hitro mimo so v ustih ja, sama sem ji imela in tudi v požiralniku, najbolj mi je pasalo pit mrzlo mleko, sem pa to najprej opazila pri izi, ker je ves čas fehtarila za mrzu mlekec in sem potem tudi sama poskusila, res paše in vsaj tisti čas grlo in usta ne bolijo in pečejo. naj bi pa mleko tudi vezalo strupe nase, to sem nekje prebrala... ajdan, tudi pri vas so napohodu berem...naj bo hitro mimo. pri nas jih je iza še najboljše prenesla, brez vročine in nobene na luliki ali v ustih, dve sta se ji naredili pri učkih, ampak ne prav notri. najslabše jo je pa odnesel mož, ki se že 5 dan bori z vročino okoli 40 stopinj in je ves v mehurjih...no vsaj v ustih jih nima, drugje pa povsod... samo, da je za namo, no bo kmalu... lp, tinka
|
|
|
|