Aptamil 2 - zartje? (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Dojenje in dodajanje

Sporočilo

ger06 -> Aptamil 2 - zartje? (7.1.2008 21:15:32)

Mi smo pred enim tednom začeli dodajati aptamil 2 in od takrat naša punčka bolj gosto kaka(trdota kot npr.glina). Sem danes klcala patronažno pa pravi da je to ok. Prej smo imeli aptamil 1 in je vedno kakala tekoče. Sicer se ne napenja oz. matra pri kakanju ampak me vseeno zanima kakšne izkušnje imate ve? Aptamil mešam tako kot je napisano na škatli, mogoče ji dam še malo več vode. ČAja ali vode popije pa res zelo malo.

thaiss -> RE: Aptamil 2 - zartje? (7.1.2008 21:52:06)

Naš Matia je bil tudi po Aptamilu zaprt tako da smo kar na Milumil prešaltali in nimamo več problemov s kakanjem.

Klarita -> RE: Aptamil 2 - zartje? (7.1.2008 23:55:06)

Mi uvajamo A2 sedaj 3 dni in je zaenkrat še vredu, je pa res bolj gosto kot je bilo pri A1. Sem mu pa dala vmes tudi malo korenčka in se mi zdi, da je bolj pogosto kakal kot prej.

kristinaj -> RE: Aptamil 2 - zartje? (8.1.2008 17:04:59)

naša je na aptamilu od začetka in nikoli nobenega problema s kakico. sedaj smo stari 9m in kakcamo vsaj 3x na dan. če imam srečo tudi 4x. je pa odvisno kaj jemo. enkrat je tekoče, enkrat gostejše, enkrat oranžno, drugič zeleno....

kaya2007 -> RE: Aptamil 2 - zartje? (8.1.2008 18:16:31)

pri nas ni bilo spremembe, ko smo šli iz aptamila1 na 2...je pa odvisno kaj poje od GH

Stran: [1]