|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo februarja!!
15.2.2008 14:54:34   
Anonimen
tany, hvala. Itak da bo. Vidva pa res čimbolj pridna bodita!

(odgovor članu tany83)
  Neposredna povezava do sporočila: 1726
15.2.2008 14:58:54   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: Majch

tany, hvala. Itak da bo. Vidva pa res čimbolj pridna bodita!

Saj pridna sva, sam saj ves kako je... zal na to nimamo dost vpliva, ko bo user posted image  hotel priti bo prisel.... veselo user posted image  in upamo, da  kaka user posted image  zaplava tja kamor si zelimo vsi, da bi zaplavala....user posted image

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
15.2.2008 15:00:15   
Anonimen
Vem, vendar tudi sedmice ne moreš zadet, če ne kupiš srečke. Vsekakor pa je veliko veliko odvisno od sreče...držim pesti zate!

(odgovor članu tany83)
  Neposredna povezava do sporočila: 1728
15.2.2008 15:08:52   
Pikica5
Zdravo punce,

mene lahko pobarvate na modro, me je danes poklicala G in mi rekla da sem mela v torek 71, potem pa je v sredo padlo na 29, tako da bi naj šlo za nenkakšno kemično nosečnost, v pon imam pregled, da pogleda če je vse vredu z jajčniki in kdaj se bo začela krvavitevuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitke vse novim srečkam user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ostale pa veliko sreče naslednji mesec user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lep dan

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1729
15.2.2008 15:10:43   
Anonimen
Pikica5 - joj, hudo mi je zate... user posted image Pa saj ni res no...user posted image

živa25 - tebi pa čestitke! user posted image user posted image user posted image

Majch - žal mi je, da je user posted image prišla! Amapk ima teta Darja res veliko roze na zalogi za marec, tko da nam ne uide.

< Sporočilo je popravil EnaNobena -- 15.2.2008 15:14:53 >

(odgovor članu Pikica5)
  Neposredna povezava do sporočila: 1730
15.2.2008 15:11:26   
andre3a
Pozdravček!Čestitam Živa  in tudi tebi Stunfek še tukaj.user posted image user posted image user posted image
Pri meni še vedno nič,test bom delala v ponedeljek 33 dan če je še ne bo.Nič mi ni,še prsi me ne bolijo tako kot vedno preduser posted image .Bomo videli

ANDREJA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1731
15.2.2008 15:12:13   
Pikica5
Tudi sama ne morem verjet, ampak na žalost je res, kaj hočem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1732
15.2.2008 15:13:01   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: Majch

Vem, vendar tudi sedmice ne moreš zadet, če ne kupiš srečke. Vsekakor pa je veliko veliko odvisno od sreče...držim pesti zate!

Ti dam prav ja... saj zato je treba veliko user posted image  in to je to... kaj vec pa se zal ne da... pa se to cakanje.... ponavadi se mi je zdelo, da mam kratke cikle, preden  sva zacela z  nacrtovanjem user posted image , zdaj pa se tko vlece in se mi zdijo neskoncno doooolgi....

no jaz ostajam optimist in ne dvomim, da nam bo vsem uspelo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1733
15.2.2008 15:14:22   
neyka7
Majch in Pikica5 en velik user posted image  za vaju.

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 1734
15.2.2008 15:14:22   
tany83
Pikica5 zal mi je... user posted image user posted image user posted image ...  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 1735
15.2.2008 15:15:48   
svečka
Dober dan.
Čestitke vsem novimuser posted image .user posted image user posted image user posted image .Želim vam čim bolj mirnih in lepihuser posted image  mesecev in čim manjuser posted image .
Vsem, ki vas je obiskalauser posted image  pa pošiljamuser posted image user posted image user posted image user posted image .
Ostalim, ki je pa ne pričakujete pa želim, da še ta mesec zagledateuser posted image .

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 1736
15.2.2008 15:18:22   
svečka
Pikica 5 tudi meni je žaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu svečka)
Neposredna povezava do sporočila: 1737
15.2.2008 15:18:59   
Pikica5
Hvala punce

(odgovor članu svečka)
Neposredna povezava do sporočila: 1738
15.2.2008 15:20:20   
loveforever
ćestitke vsem novim srečkam, no vsaj nekdo bo lahko srečen, če že vsi ne moramo biti1 no jaz sicer user posted image  še pričakujem - jutri tako da vam javom kdaj me boste lahko pobarvali na seznamu!!!! cerjetno v modro-99%. se slišimo jutri

(odgovor članu svečka)
Neposredna povezava do sporočila: 1739
15.2.2008 15:20:45   
Tiki55
Pikica5 žal mi je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 1740
15.2.2008 15:23:13   
Tiki55
Majch tudi tebi velikouser posted image user posted image user posted image in veliko vzpodbude za marec!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 1741
15.2.2008 15:26:22   
_ancica_

Pikica5 - joj user posted image user posted image user posted image user posted image

živa25 - čestitke! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Majch - user posted image user posted image user posted image

soncnica24...drzim pesti!!!!! user posted image user posted image

spps...tudi zate!!! user posted image user posted image

... in seveda za vse ki je se ne pricakujete!!!! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1742
15.2.2008 15:30:48   
METULJ1
pikica5, majch - user posted image

Živa - čestitke.

Pozdravčki

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1743
15.2.2008 15:41:33   
svečka
IZVIRNO SPOROČILO: neyka7

No, pa da se še jaz malo javim. Sej tudi pri meni ni nič novega... zju3 sem delala test s FS, pa so se pokazale 2 črtice, druga je bila bolj bleda, pred kakšno uro pa sem ponovila s CB in je bil velik -. Tko, d sploh ne upam več, sej niti prej nisem ne vem kaj. Bomo videli kaj bo pokazal pregled nasednji teden, če sploh bo kajuser posted image . user posted image  pa še ni.

neyka7 - kaj pa če jutri narediš CB z juranjim urinom? Mogoče bo pa pokazal +. Jaz sem v prviuser posted image  delala CB proti večeru, pa mi je tudi pokazal -, čez dva dni sem ga delala pa zjutraj pa se je takoj pokazal velik+. Zdaj (7.1) sem pa delala FS pa mi je tudi pokazal +, zdaj pa ne vem glede na tvojo izkušnjo a mi je pokazal prav al ne. Meni se je sicer že po eni minuti pokazala črtico in to zelo dobro vidna. Zdaj pa ne vem a naj še nardim CB.

(odgovor članu neyka7)
Neposredna povezava do sporočila: 1744
15.2.2008 18:24:04   
cofk
no da se vam spet jst malo javim...
tale februarski seznamček zgleda kr lep user posted image držim pesti da bo še bol roza user posted image
pikica5 user posted image

jst sm pa zdej dobila nek čuden izcedek..je prow plozoren, ampak bolj kompakten kot normalen izcedek. ni tekoč, ampak se vleče...kot čigumi..al pa beljak (ok vem-čudna primerjava). upam da me razumete...a se kateri sanja kaj bi to blo?

(odgovor članu svečka)
Neposredna povezava do sporočila: 1745
15.2.2008 18:43:55   
Orhideje
Pozdravljene punce!
živa25 - čestitke! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pikica5, Majch  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Zelo mi je žal za vaju.

soncnica24, spps full držim pesti !!!!! user posted image user posted image user posted image

... in seveda za vse nas, ki je ne pričakujemo !!!! user posted image

(odgovor članu cofk)
Neposredna povezava do sporočila: 1746
15.2.2008 18:49:06   
Pikica5
ali mogoče katera ve koliko časa lahko potem po SS zanosim?

(odgovor članu Orhideje)
Neposredna povezava do sporočila: 1747
15.2.2008 18:53:22   
pike
Pozdravljene,
Jaz samo sporočam, da februarja ni bilo nič. Danes sem test delala in negativno. Pred enim tednom sem imela dva dni rjav izcedek pa sem mislila, da pride M a je vse do danes ni bilo, a test žal negativen. Tako, da grem v torek h G, da mi M sproži pol pa začnem prvič s Klomifenom.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 1748
15.2.2008 19:20:58   
_ancica_
pike..kaj pa ce je bla tista krvavitev zaradi vgnezditve, test ti pa pac se ne pokaze pluska? vsekakor je najboljse da gres do G...ta ti bo znal/a najbolje povedat kaj se dogaja. Vso sreco! user posted image

(odgovor članu pike)
Neposredna povezava do sporočila: 1749
15.2.2008 19:28:09   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica5

ali mogoče katera ve koliko časa lahko potem po SS zanosim?

nekater pravijo da so ze takoj naslednji mesec, seveda ce je bil SS tam nekje okoli 5tedna, se pravi brez abrazije...drugace pa verjetno, da je dobro pocakat vsaj kak mesec. Sicer ti bo pa se kaka druga odgovorila na to vprasanje. user posted image

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

December: Najbolj ploden mesec v letu
Če si želite otroka, je december zagotovo pravi mesec za več akcije. Statistični podatki namreč razkrivajo, da je tega m...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?