Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 15.2.2008 14:54:34
|
|
|
|
Anonimen
|
tany, hvala. Itak da bo. Vidva pa res čimbolj pridna bodita!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 15.2.2008 14:58:54
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majch tany, hvala. Itak da bo. Vidva pa res čimbolj pridna bodita! Saj pridna sva, sam saj ves kako je... zal na to nimamo dost vpliva, ko bo hotel priti bo prisel.... veselo in upamo, da kaka zaplava tja kamor si zelimo vsi, da bi zaplavala....
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 15.2.2008 15:00:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Vem, vendar tudi sedmice ne moreš zadet, če ne kupiš srečke. Vsekakor pa je veliko veliko odvisno od sreče...držim pesti zate!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 15.2.2008 15:08:52
|
|
|
|
Pikica5
|
Zdravo punce, mene lahko pobarvate na modro, me je danes poklicala G in mi rekla da sem mela v torek 71, potem pa je v sredo padlo na 29, tako da bi naj šlo za nenkakšno kemično nosečnost, v pon imam pregled, da pogleda če je vse vredu z jajčniki in kdaj se bo začela krvavitev Čestitke vse novim srečkam ostale pa veliko sreče naslednji mesec Lep dan
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 15.2.2008 15:10:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Pikica5 - joj, hudo mi je zate... Pa saj ni res no... živa25 - tebi pa čestitke! Majch - žal mi je, da je prišla! Amapk ima teta Darja res veliko roze na zalogi za marec, tko da nam ne uide.
< Sporočilo je popravil EnaNobena -- 15.2.2008 15:14:53 >
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 15.2.2008 15:11:26
|
|
|
|
andre3a
|
Pozdravček!Čestitam Živa in tudi tebi Stunfek še tukaj. Pri meni še vedno nič,test bom delala v ponedeljek 33 dan če je še ne bo.Nič mi ni,še prsi me ne bolijo tako kot vedno pred .Bomo videli
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 15.2.2008 15:12:13
|
|
|
|
Pikica5
|
Tudi sama ne morem verjet, ampak na žalost je res, kaj hočem
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 15.2.2008 15:13:01
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majch Vem, vendar tudi sedmice ne moreš zadet, če ne kupiš srečke. Vsekakor pa je veliko veliko odvisno od sreče...držim pesti zate! Ti dam prav ja... saj zato je treba veliko in to je to... kaj vec pa se zal ne da... pa se to cakanje.... ponavadi se mi je zdelo, da mam kratke cikle, preden sva zacela z nacrtovanjem , zdaj pa se tko vlece in se mi zdijo neskoncno doooolgi.... no jaz ostajam optimist in ne dvomim, da nam bo vsem uspelo
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 15.2.2008 15:14:22
|
|
|
|
neyka7
|
Majch in Pikica5 en velik za vaju.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 15.2.2008 15:14:22
|
|
|
|
tany83
|
Pikica5 zal mi je... ...
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 15.2.2008 15:15:48
|
|
|
|
svečka
|
Dober dan. Čestitke vsem novim . .Želim vam čim bolj mirnih in lepih mesecev in čim manj . Vsem, ki vas je obiskala pa pošiljam . Ostalim, ki je pa ne pričakujete pa želim, da še ta mesec zagledate .
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 15.2.2008 15:18:22
|
|
|
|
svečka
|
Pikica 5 tudi meni je žal .
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 15.2.2008 15:18:59
|
|
|
|
Pikica5
|
Hvala punce
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 15.2.2008 15:20:20
|
|
|
|
loveforever
|
ćestitke vsem novim srečkam, no vsaj nekdo bo lahko srečen, če že vsi ne moramo biti1 no jaz sicer še pričakujem - jutri tako da vam javom kdaj me boste lahko pobarvali na seznamu!!!! cerjetno v modro-99%. se slišimo jutri
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 15.2.2008 15:20:45
|
|
|
|
Tiki55
|
Pikica5 žal mi je
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 15.2.2008 15:23:13
|
|
|
|
Tiki55
|
Majch tudi tebi veliko in veliko vzpodbude za marec!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 15.2.2008 15:26:22
|
|
|
|
_ancica_
|
Pikica5 - joj živa25 - čestitke! Majch - soncnica24...drzim pesti!!!!! spps...tudi zate!!! ... in seveda za vse ki je se ne pricakujete!!!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 15.2.2008 15:30:48
|
|
|
|
METULJ1
|
pikica5, majch - Živa - čestitke. Pozdravčki
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 15.2.2008 15:41:33
|
|
|
|
svečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: neyka7 No, pa da se še jaz malo javim. Sej tudi pri meni ni nič novega... zju3 sem delala test s FS, pa so se pokazale 2 črtice, druga je bila bolj bleda, pred kakšno uro pa sem ponovila s CB in je bil velik -. Tko, d sploh ne upam več, sej niti prej nisem ne vem kaj. Bomo videli kaj bo pokazal pregled nasednji teden, če sploh bo kaj . pa še ni. neyka7 - kaj pa če jutri narediš CB z juranjim urinom? Mogoče bo pa pokazal +. Jaz sem v prvi delala CB proti večeru, pa mi je tudi pokazal -, čez dva dni sem ga delala pa zjutraj pa se je takoj pokazal velik+. Zdaj (7.1) sem pa delala FS pa mi je tudi pokazal +, zdaj pa ne vem glede na tvojo izkušnjo a mi je pokazal prav al ne. Meni se je sicer že po eni minuti pokazala črtico in to zelo dobro vidna. Zdaj pa ne vem a naj še nardim CB.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 15.2.2008 18:24:04
|
|
|
|
cofk
|
no da se vam spet jst malo javim... tale februarski seznamček zgleda kr lep držim pesti da bo še bol roza pikica5 jst sm pa zdej dobila nek čuden izcedek..je prow plozoren, ampak bolj kompakten kot normalen izcedek. ni tekoč, ampak se vleče...kot čigumi..al pa beljak (ok vem-čudna primerjava). upam da me razumete...a se kateri sanja kaj bi to blo?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 15.2.2008 18:43:55
|
|
|
|
Orhideje
|
Pozdravljene punce! živa25 - čestitke! pikica5, Majch . Zelo mi je žal za vaju. soncnica24, spps full držim pesti !!!!! ... in seveda za vse nas, ki je ne pričakujemo !!!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 15.2.2008 18:49:06
|
|
|
|
Pikica5
|
ali mogoče katera ve koliko časa lahko potem po SS zanosim?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 15.2.2008 18:53:22
|
|
|
|
pike
|
Pozdravljene, Jaz samo sporočam, da februarja ni bilo nič. Danes sem test delala in negativno. Pred enim tednom sem imela dva dni rjav izcedek pa sem mislila, da pride M a je vse do danes ni bilo, a test žal negativen. Tako, da grem v torek h G, da mi M sproži pol pa začnem prvič s Klomifenom.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 15.2.2008 19:20:58
|
|
|
|
_ancica_
|
pike..kaj pa ce je bla tista krvavitev zaradi vgnezditve, test ti pa pac se ne pokaze pluska? vsekakor je najboljse da gres do G...ta ti bo znal/a najbolje povedat kaj se dogaja. Vso sreco!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 15.2.2008 19:28:09
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica5 ali mogoče katera ve koliko časa lahko potem po SS zanosim? nekater pravijo da so ze takoj naslednji mesec, seveda ce je bil SS tam nekje okoli 5tedna, se pravi brez abrazije...drugace pa verjetno, da je dobro pocakat vsaj kak mesec. Sicer ti bo pa se kaka druga odgovorila na to vprasanje.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki December: Najbolj ploden mesec v letuČe si želite otroka, je december zagotovo pravi mesec za več akcije. Statistični podatki namreč razkrivajo, da je tega m...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?