Horoskop (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

Bejba -> Horoskop (14.1.2005 13:49:33)

Pred parimi dnevi sem ponovno začel aurejati knjigico To sem jaz. Joj, koliko stvari moraš notri napisati. Med drugim je potrebno vpisati horoskop, acedent, kitajski horoskop,.... Vse to je še šlo, sem nekako vse našla. Problem pa je pri "moja srečna številka" in "moj kamen". Ves internet sem dala naokoli, pa nisem nič našla.
Ali mi lahko katera pomaga? Naš Anže je rojen 12.10.2004 ob 13.50 in je tehtnica.
Bila bi zelo hvaležna, saj bi rada imela popolno knjigico.

Pa še to? Ali ste ve izvedele katero krvno skupino ima vaš otroček?

Hvala
LP; Bejba

lelaval -> Horoskop (14.1.2005 13:53:18)

Glede srečne št. lahko računaš po numerologiji, za kamen pa je določeno po horoskopu tehtnica je tudi moj sin, a se zdaj res ne spomnim. Ti javim kasneje. Krvno skupino pa bi lahko izvedela že v porodnišnici (vsaj jaz sem), če ne pa ob priliki, ko bosta pri pediatru ali pa v posvetovalnici vprašaj, saj morajo imet zavedeno.

Vso srečo s pisanjem knjige. :sloncek:
meni jo je bilo ful tečno izpolnjevat, ker toliko "zahtevajo":zmeden2::zmeden2::zmeden2::zmeden2:

tina.nika -> Horoskop (14.1.2005 14:29:36)

Glede srečne številke ti ne morem pomagat:ups:
Lahko pa ti povem, da je njegov kamen opal, ki pomeni upanje in njegova roža kozmeja, ki pomeni prizadevnost.
lp, Tina:sloncek:

Anonimen -> Horoskop (14.1.2005 15:06:59)

Če rabiš ascedente in luno, potem pejt na http://www.lunin.net pa na izračun osebnega horoskopa:)

lp,:fis:

LIALIA -> Horoskop (14.1.2005 17:24:26)

Za krvno skupino sem pa jaz zvedla, ampak le zato, ker imam Rh faktor negativen in so nama po rojstvu obema vzeli kri.

Anonimen -> Horoskop (14.1.2005 18:49:03)

Vladar tehtnice je Venera, torej so njeni vsi kamni, ki spadajo k Veneri, torej kamni zelene, modro zelene in rožnate barve, tradicionalno pa žad in safir.

Bejba -> Horoskop (14.1.2005 20:35:37)

Punce, super ste :sloncek:.
Najlepša hvala!

Gina -> Horoskop (14.1.2005 21:22:26)

Tvoj Anže ima glede na datum rojstva (po numerologiji)srečno št. 6, druga srečna št. pa je 2. V bistvu to pomeni, da gre skoraj z vsemi števili zelo dobro skupaj, edino število, ki mu ne leži najbolj, je št. 8, pa še to ni zanj nesrečno.
LP

Bejba -> Horoskop (15.1.2005 20:12:53)

O hvala Gina, samo še to mi je manjkalo :bravo:. Kje si pa to našla? Ali si kako izračunala? Sedaj imam pa vse - superca :sloncek:.

LP; Bejba

Gina -> Horoskop (15.1.2005 22:28:30)

Ni za kaj. To je iz numerologije po Jermanovi - no zdaj se menda drugače piše. pa pa

Stran: [1]