|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   karitejevo maslo
7.1.2008 16:44:15   
Inigo
uporabince, dajte mi povedat, ker mi vsakem L'occitanu povejo drugače. nekje pravijo, da so za strije 25% kreme s karitejevim maslom, v drugi trgovini pa je rekla, da kar 100% maslo... zdaj sem pa čisto zmedena... kaj naj kupim?user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: karitejevo maslo
7.1.2008 17:08:34   
Anonimen
Kar 100% kupi.

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
7.1.2008 17:12:14   
Anonimen
100% karitejevo maslo je najboljše user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
7.1.2008 17:13:51   
špelin@
Oboje je ok - kar se pa strij tiče, jih boš imela oz. ne imela ne glede na procente karitejevega masla user posted image  Skoraj vse je v tipu tvoje kože in dedni zasnovi. In seveda v tem, za koliko se ti bo do konca povečal trebuščke in kilaža. Se je pa fino mazati, da nimaš kože izsušene, da te ne srbi ali peče.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.1.2008 17:15:33   
Strawberrie Cherrie
jaz bi na tvojem mestu kupila 100% karitejevo maslo, res ga boš dolgo imela, pa še za masažo dojenčka je super!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.1.2008 17:20:36   
Inigo
na internetu sm vidla da obstaja tudi balzam za mamice in dojenčke, ki je iz karitejevega masla, kokosovega masla, ognjiča... in še nekih stvari. je imela to kera?

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.1.2008 17:21:06   
Putka
IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie

jaz bi na tvojem mestu kupila 100% karitejevo maslo, res ga boš dolgo imela, pa še za masažo dojenčka je super!
Kar ni res! Sem ga ravno zaradi masaže dojenčka kupila. Pa je težko mazljiv, je tista krema za masažo veliko boljša. Pa še usmrdel se mi je, pa ga imam par mesecev, res ne vem, kako bi ga prej lahko porabila. Zdaj si noge z njim mažem, se pravi denar stran vržen.

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.1.2008 17:21:36   
Strawberrie Cherrie
Mi smo kamot masirali z njimuser posted image

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.1.2008 17:22:02   
Putka
IZVIRNO SPOROČILO: Inigo

na internetu sm vidla da obstaja tudi balzam za mamice in dojenčke, ki je iz karitejevega masla, kokosovega masla, ognjiča... in še nekih stvari. je imela to kera?
L'Occitane? Tole se dobro sliši, vse tri sestavine so super, pa pomoje se lepše mažejo kot 100 % karite.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 9
7.1.2008 17:56:44   
limma

Če imaš pa možnost, naj ti ga kdo prinese iz The Body Shopa - v Avstriji in Italiji. je boljše, bolj mazljivo kot od Loccitane, pa prijetno diši.. jaz se zdaj mažem s tem iz TBS, za masažo dojenčka je pa po moje boljše brez vonja.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 10
7.1.2008 19:17:46   
Roberta69
Kje pa je kak The Body Shop v Italiji (recimo Trst + okolica) ali Udine oz. v Avstriji v bližini Ikee?

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 11
7.1.2008 19:29:14   
Inigo
kupila sem balzam za masažo mamice in dojenčka. kupila sem manjšo škatlico, da bom najprej dobro preizkusila in kasneje kupila včejo v kolikor mi bo odgovarjalo. ko sem ga pomazala po roki v trgovini, se je neverjetno dobro mazalo... res dober občutek in odlično za masažo. zdaj še samo počakamo, da neb kaka alergijica ven udarila, kljub temu da zagotavljajo da je vse 100% naravno... nikoli ne veš ... mogoče sem alergična na kokosovo maslo... mogoče na kombinacijo teh stvari, ki so notri... tako izkušnjo imam z eucerinovim oljem - bilo zelo neprijetno!

upam, da bo ok in da sm končno našla svojo "kremco"!

še nekaj! kje pa je ta The body shop? v Grazu kje? v Seiersbergu? nisem še namreč slišala za to...

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 12
7.1.2008 23:16:30   
Naja31
Najbližji body shop je v Trstu. In Body Butter iz Body Shopa je res zakon.

PA tudi v Grazu je.in Klagenfurtu. Tega pa nisem vedela.

http://www.thebodyshopinternational.com/Store+Locator/Home.htm

< Sporočilo je popravil Naja31 -- 7.1.2008 23:17:42 >

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 13
8.1.2008 8:54:48   
Majabo
se strinjam s Putko
jaz sem 100% maslo vrgla stran ker se ni dal lepo mazat
na zacetku sm ga zase dajala na radiator..vendar ko je sla kurilna sezona mimo mi je ostalo samo se trdo maslo s kateri nism mela kaj pocet

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 14
8.1.2008 8:57:59   
tosja
100% je težje mazljivo

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 15
8.1.2008 12:03:08   
meryy
100 % je super z moje strani. kar se pa mazljivosti tiče mora biti pa na sobni temp oz bolj na toplem( ne da se topi) ali pa ga enostavno pogrejes najprej malo v roki potem je pa res kot maslo in jaz sem navdušena.

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 16
8.1.2008 14:17:11   
Neni13
100 % karitejevo maslo je nekaj najboljšega za ustnice! Po vsaki labeli itd. se mi je spustil herpes. To maslo pa sem uporabljala za ustnice, suho kožo na obrazu, komolce. ..
Žal ga zdaj nimajo nikjer več (v malih posodicah). Mogoče dobijo ta teden, če katera ve, naj mi prosim javi. Želim ga imeti v porodni sobi, da mi ustnice ne bodo razpokale.
Zdaj imam 25 % karitejevo maslo za telo, ki vsebuje tudi naravni med, marelično olje... Meni je super. Sam se moraš namazat, ko imaš še toplo kožo izpod prhe, dugače se ti delajo grudice. Koža se ti pa sveti še naslednji dan..
Jaz za telo še občasno uporabljam navadno vlažilno kremo in vsake toliko časa naravno - lekarniško (mandljevo ali olivno) olje. Po potrebi. ...
Po mojih izkušnjah sodeč je fino, da malo menjavaš.. Tako dobi koža vlago in hranilne snovi..
Za enkrat še nobene strije...

(odgovor članu meryy)
Neposredna povezava do sporočila: 17
8.1.2008 16:40:11   
Inigo
super je tkole slišat več mnenj! user posted image hvala vsem za odgovore!!! user posted image

če pa še katera kaj dopiše, pa bom še bolj vesela!

lepo nosite svoje male pikece pod srčkom!

(odgovor članu Neni13)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?