willma -> Sami se pozanimajte -WTF? (7.1.2008 14:28:39)
|
Saj skoraj ne moram verjet. Je zdravstvo res tako nizko padlo? Ali sem samo jaz naenkrat padla iz lune? Pokličem mojo G in povem kako je na stvari. (Sin ima norice, jaz pa sem noseča.) Mi sestra pove, da se bo pogovorila z G in me pokliče nazaj. Ko me končno pokliče, mi sporoči, naj se sama v bolnici (infektološki oddelk) pozanimam, kako to poteka in če kaj potrebujem za pregled. WTF??? "Preverite kako poteka in če kaj potrebujete, če potrebujete napotnico, pa pokličite nazaj in nam sporočite." Ok, si rečem, saj gre za mene in mojo pikico, mi ni težko, čeprav mi je čudno, da se za te stvari moram pozanimat jaz in da G nima teh informaciji, ker (HALO) saj nisem edina nosečka med njenimi pacientkami s takšnim primerom, ali pač??? No, z malo spretnega srfanja najdem tel. štev. in pokličem in kličem.....nihče se ne javi, vidim na netu jeziček delovni čas klik, seveda delajo do 14h, pogledam na uro...14. Jasno, nihče več ne dvigne telefona. Sem nora, ker se mi to zdi čudno? Je res normalno, da se moram za te stvari sama pozanimat in klicarit po bolnici?
|
|
|
|