BAMI -> RE: Djerba-hotel Isis&Spa hotel (7.1.2008 18:19:47)
|
Pozdravljena. Jaz sem bila pred kakimi štiri leti. Nisem čisto prepričana, zdi se mi da je hotel bil Isis. (Več ali manj pa je v večini hotelov na Djerbi podobno.) Hotel je v redu, sobe lepo urejene, postelje vsako jutro okrašene z drugačnim motivom, klima je brezhibno delovala. Zunaj imaš dosti bazenov. Prav tako je poskrbljeno za animacijo. Zajtrki so obilni ampak res obilni. Hrane toliko, da te mine......[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] In isto se ponovi z vačerjo. Do plaže pa je kakih 10 - 15 min hoje, po eni zaprašeni cesti. Pričakujete lahko grozno vročino. Tako, da več dnevnih izletov ne priporočam. Omejen si več ali manj na hotel. Prosto gibanje po samem mestu ni glih priporočljivo. Skratka ni tako, kot na Hrvaškem, da zvečer greš na sprehod, kafiči, stojnice, vsesplošno žuriranje,.... Vse kar se dogaja, je omejeno na ta hotelski kompleks. Imaš pa garantirano lepo vreme, toplo morje, neskončno dolge peščene plaže,... Toliko na kratko. Lep pozdrav
|
|
|
|