Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
nuhalna svetlina- gin.klinika lj 14.1.2005 13:36:35
|
|
|
|
Janca2
|
Pozdravljena, Teya! Jaz sem bila na nuhalni na gin.kliniki LJ ( v porodnišnici ) pri dr. Premrujevi. Moja izkušnja je zelo pozitivna, zlasti še zaradi osebja, ki je zelo zelo prijazno. Z napotnico in zdr.izkaznico sem se najprej prijavila v pritličju porodnišnice ( seveda sem se prej telefonsko naročila, da sem dobila termin ), nato pa sem morala v čakalnico v 4. nadstropje, kjer sem samo počakala, da so me poklicali. Pred tem sem morala v čakalnici izpolniti še en obrazec, v bistvu svoje osebne podatke ( ime, priimek, naslov, tel., težo ), pri dan zadnje menstruacije ter ali sem kadilka ali ne. Nato sem morala še na stranišče, ker mora biti mehur za pregled prazen. Izvid sem nato prejela po pošti, že ob pregledu samem pa mi je bilo rečeno, da je vse o.k. Toliko zaenkrat, če te še kaj zanima, pa še povprašaj. LP Janca2
|
|
|
|
nuhalna svetlina- gin.klinika lj 14.1.2005 20:08:42
|
|
|
|
Teya
|
najlepša hvala za informacije....če prav razmem, so se ti dosti posvetili.... si dobila tudi fotko? je bil partner lahko zraven pri pregledu? hvala še enkrat! lep večer ti želim...:rozica:
|
|
|
|
nuhalna svetlina- gin.klinika lj 17.1.2005 13:22:08
|
|
|
|
Janca2
|
Pozdravljena, Teya! Žal med vikendom nimam dostopa do RR-ja, zato ti nisem mogla odgovoriti prej. Fotke nisem dobila, ampak se nisem niti spomnila, da bi vprašala, če jo lahko. Niti partner ni bil prisoten, ker tako ali tako zaradi službenih obveznosti ni mogel z menoj. Najbolje, da o tem, ali je partner lahko prisoten, povprašaš že, ko se boš naročila, glede fotke pa neposredno ob pregledu samem. Za vsak slučaj ti lahko dam tudi tel.št., na kateri se naročiš - 01/522-60-73. Uživaj v 9nebesa! Janca2
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?