brisanje mailov v iskalniku (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Tehnika

Sporočilo

Mišek06 -> brisanje mailov v iskalniku (7.1.2008 12:57:43)

Prejšnji teden je že bila taka tema, pa je ne najdem. Tudi pri nas bi zbrisali naslove mailov v iskalniku na googlu. Pa nam ne briše ne delite in ne desni gumbek na miški. Je še kakšna druga varijanta?

Anonimen -> RE: brisanje mailov v iskalniku (7.1.2008 13:06:13)

TOLE iščeš.

Mišek06 -> RE: brisanje mailov v iskalniku (7.1.2008 13:28:46)

Ja to, samo men nič od tega ne dela. Nič se noče zbrisat. Je še kakšna varijanta?

Mišek06 -> RE: brisanje mailov v iskalniku (7.1.2008 19:16:35)

Ma [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] kdo pa hodi na tehniko? Zakaj je potrebno taka vprašanja prestavljat? Sedaj lahko čakam na odgovor še en teden.

Erdbeere -> RE: brisanje mailov v iskalniku (7.1.2008 20:01:19)

MIšek sem tam odgovorila, če slučajno to iščeš. 

jankobananko -> RE: brisanje mailov v iskalniku (7.1.2008 20:17:50)

Če hočeš zbrisati besede, ki jih iskalnik sam ponudi ko odtipkaš prvo črko, ki si jih iskala že enkrat prej (torej če vtipkaš r, google spodaj ponudi ringaraja, radio, ...) - greš na orodja-internetne možnosti-vsebina-potem mislim da v explorerju nekaj takega kot: samodokončaj-počisti obrazce  /vsebino, v firefoxu pa: zasebnost-počistiš kljukico pred "shrani podatke pred..." pod rubriko zgodovina, ali spodaj pod zasebni podatki na gumbu "počisti zdaj".
Upam, da se da razbrat...

Mišek06 -> RE: brisanje mailov v iskalniku (7.1.2008 20:23:43)

Če hočeš zbrisati besede, ki jih iskalnik sam ponudi ko odtipkaš prvo črko, ki si jih iskala že enkrat prej (torej če vtipkaš r, google spodaj ponudi ringaraja, radio, ...) - greš na orodja-internetne možnosti-vsebina-potem mislim da v explorerju nekaj takega kot: samodokončaj-počisti obrazce /vsebino, v firefoxu pa: zasebnost-počistiš kljukico pred "shrani podatke pred..." pod rubriko zgodovina, ali spodaj pod zasebni podatki na gumbu "počisti zdaj".
Upam, da se da razbrat...

Ma jaz imam vse v angleščini. Kje vidim ali brišem v explorerju ali v firefoxu?

jankobananko -> RE: brisanje mailov v iskalniku (7.1.2008 20:29:53)

Odvisno katero internetno aplikacijo uporabljaš. Internet explorer ima znak moder e, firefox pa oranžno modro lisičko, zvito v krog. Saj drugače je postopek pri obeh skoraj enak - odpri npr. google in zgoraj klikni Orodja...in dalje kot sem napisala.

Mišek06 -> RE: brisanje mailov v iskalniku (7.1.2008 20:44:28)

HVALA mi je že ratal. Ma sej počas bom pa dojela tale računalnik. HVALA še enkrat

Stran: [1]