Težave v nosečnosti (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Anonimen -> Težave v nosečnosti (7.1.2008 12:16:37)

Sem v sedmem tednu in imam že sedaj kar precej nosečniških tegob.

V glavnem zanima me kaj naj naredim? Ali lahko kaj škodujem otročku, če ne jem dovolj kvalitetno. Saj pojem nekaj ampak se bolj prisilim, vse mi ima čuden okus. Mesa ne morem niti videti, ful mi smrdi. Edino kar mi paše in me po tem ne peče zgaga je sadje in kaka štručka.

Na spolovilu imam tko nekako vse vneto, pa med spolnimi odnosi me peče kot bi me žgalo. Kožo imam kar nekako spokano. Ali lahko uporabljam cenesten.
Saj drug teden imam pregled, ampak mi gre vse skupaj že pošteno na živce.

Hvala punce!

Taula -> RE: Težave v nosečnosti (7.1.2008 12:26:32)

Če ti hrana ne paše, se ne sili. Jej vitaminske tablete..nor. Tifol, Elevit.
Spolne odnose bi jaz dala na stranski tir do pregleda, če te vse peče. Lahko da imaš vnetje. Uporabljaš lahko Canesten kremo, če imaš težave z izcedki pa Multi Gym.

J.L. -> RE: Težave v nosečnosti (7.1.2008 12:31:19)

Jaz naprimer jem poleg Elevit tabletk, ki vsebujejo folno + ostale vitamine večino različno sadje, jogurte, cornflakes, čokolešnik inp. Mesa tudi ne maram, razen piščančje. Po moje, je fajn če ne ješ zdravo, da ješ vsaj kake vitamine v obliki tabletk. T odnosi pa se zaenkrat raje vzdrži.

anny1 -> RE: Težave v nosečnosti (9.1.2008 10:54:05)

Pozdrav,
tudi jaz sem v začetku nosečnoti imela isti problem- jedla sem samo sadje in zelenjavo- ostalo pa mi je šlo na bruhanje ali pa mi jse bilo slabo,vse tja do 28t, kasneje se je pomirilo in sem počasi začela jesti vse.Z [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] je  bilo vse v redu moja kilaža pa ni napredovala ne prehitro in ne prepočasi[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image].Kar se pa tiče spolnosti pa se strinjam,da raje počakaj,da ti G pove če gre za vnetje ali ne.Srečno

Anonimen -> RE: Težave v nosečnosti (9.1.2008 11:19:28)

Jaz sem bila zelo boga vse do 15 tedna, in vem da je mučno. Tudi nisem mogla nič jesti, sem šla -6 kg, pa mi je G priporočila elevit, in hvala bogu sem zdaj full bolje. Tako, da malo moraš potrpeti in čim več na svež zrak.

lp

Stran: [1]