Plenice Moltex (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


Liona -> Plenice Moltex (7.1.2008 10:55:08)

Ojla,

za darilo sem dobila omenjene plenice. Meni so malo čudne. Neke ekološke naj bi bile. Jih katera uporablja in kako se pri vas obnesejo?




blue sky -> RE: Plenice Moltex (7.1.2008 10:56:56)

Jaz sem jih enkrat kupila, ker so ekološke in bla bla. Mali je bil večkrat na dan skoraj cel polulan in sem ga morala preoblačiti. Res, da so bolj naravne, ampak jaz vseeno prisegam na Pampers Active Fit iz Müllerja.




Liona -> RE: Plenice Moltex (7.1.2008 12:28:46)

Tudi jaz sem opazila, da je full hitro moker. In še plenica nekam čudno razpada [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Porabila jih bom. Se bova pa čez dan večkrat preoblekla. Drugače smo tudi mi imeli activ fit iz milerja že od začetka, ampak je bil pri strani skoraj vedno moker-zlasti ponoči. Zdaj imamo pa pampers za čez dan, ponoči pa Millerjeve.




Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (7.1.2008 12:31:31)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




Liona -> RE: Plenice Moltex (7.1.2008 12:32:39)

Tudi jaz sem opazila, da je full hitro moker. In še plenica nekam čudno razpada [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Porabila jih bom. Se bova pa čez dan večkrat preoblekla. Drugače smo tudi mi imeli activ fit iz milerja že od začetka, ampak je bil pri strani skoraj vedno moker-zlasti ponoči. Zdaj imamo pa pampers za čez dan, ponoči pa Millerjeve.




picola1 -> RE: Plenice Moltex (10.1.2008 23:37:01)

Jaz jih redno uporabljam in se mi zdijo kar ok...Res je sicer, da niso tolk vpojne, ker pač ne vsebujejo vse tiste kemije( svinjarije), ki tako zelo vpija mokroto. Občasno pride čez, če se veliko naenkrat pokaka...Čudno razpadajo pa nikoli...
Sicer je pa tako...(ena je napisala ekološke in bla bla bla) Narava nam bo nekoč vse vrnila...Takrat bo pa že prepozno za izbirat al bomo uporabljal Pampers active fit al Moltexove al pa bombažne...Samo mi tega pač ne jemljemo resno, sem pa prepričana, da bomo občutili posledice še mi (na nekaterih delih sveta jih že), naši otroci pa sploh...Jst včasih cinično pripomnim:pa tako vsi trdimo, da imamo radi svoje otroke, istočasno nam je pa vseeno, v kakšnem svetu bodo živeli.




AnaB. -> RE: Plenice Moltex (11.1.2008 22:20:36)

Jaz uporabljam racmane, ko pa gremo kam ven, mu dam moltex in se mi zdijo super. Prvi mesec sem uporbljala pampers, ampak tistega smradu (po kemikalijah) nisem prenesla - dosti lažje njegov kakec, kot pa tisto kemikalije [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Nato sem kupila moltex in sem zelo zelo zadovoljna. Kar pa se tiče tega, da pride skozi oz mimo, pa je pri nas prav vseeno ali so pampers, moltex ali pa racmani...ko fajn pritisne, vedno kaj ven prileze.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




frufru -> RE: Plenice Moltex (11.1.2008 23:11:15)

IZVIRNO SPOROČILO: AnaB.

Jaz uporabljam racmane, ko pa gremo kam ven, mu dam moltex in se mi zdijo super. Prvi mesec sem uporbljala pampers, ampak tistega smradu (po kemikalijah) nisem prenesla - dosti lažje njegov kakec, kot pa tisto kemikalije [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] . Nato sem kupila moltex in sem zelo zelo zadovoljna. Kar pa se tiče tega, da pride skozi oz mimo, pa je pri nas prav vseeno ali so pampers, moltex ali pa racmani...ko fajn pritisne, vedno kaj ven prileze.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
Ja pri nas je isto, s to razliko, da ima po pamperskah  rit kot pavijan. Če kam gremo uporabljamo pa Alana od dm, ki je eko kot molteks samo mal ceneje pride.




Anuška79 -> RE: Plenice Moltex (11.1.2008 23:31:13)

Mi smo jih uporabljali kar nekaj časa, pa nikoli nismo imeli problemov. Sem bila z njimi zelo zadovoljna. Pampersk pa še pogledam ne - so se mi pri prvem čist zamerle.

Bi jih še kupovala, če ne bi bile skoraj še enkrat  dražje od Mullerjevih, pa moramo malo na dinarčke gledat. Žal.




Naja30 -> RE: Plenice Moltex (12.1.2008 12:50:47)

Meni niso bile všeč.




helena27 -> RE: Plenice Moltex (12.1.2008 14:45:51)

Kje se pa da dobit te Moltex plenice? So za enkratno uporabo?

Mi že pet mesecev poizkušamo vse mogoče + kombiniramo z Racmankami.

Activ fitke pa res najbolj "smrdijo" po kemikalijah.






AnaB. -> RE: Plenice Moltex (12.1.2008 23:24:36)

Moltex kupiš v milerju.




rija -> RE: Plenice Moltex (12.1.2008 23:30:58)

jaz sem te plenice uporabljala, ko je mel dvakrat po antibiotikih ritko v totalnem razsulu....polno glivic....pa smo jih menjavali zelo, zelo pogosto in upala sem,da res bolj prepuščajo zrak kot pamperske....torej meni so se fajn obnesle v omenjenem primeru.

sicer pa res, da prehitro spustijo. sploh pri našem, ki spije hektolitre in še komaj aktiv fitka zdrži čez noč....




Anonimen -> RE: Plenice Moltex (21.7.2009 12:30:50)

Mi uporabljamo izključno te in smo super zadovoljni. Nikoli ne gre nič čez, niti ko se pokaka. Je pa res, da ko se pokaka, greva v roku 10 minut previjat rito. Če smo doma seveda. V glavnem, jaz sem z njimi zadovoljna za čisto desetko! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]




Stran: [1]