Tablete ''proti'' utrujenosti (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Lepota in moda



Sporočilo


florecita -> Tablete ''proti'' utrujenosti (7.1.2008 9:34:47)

Ojla!

Zanima me ali obstajajo kakšne tablete na naravni bazi, ki bi me malo držale pokoncu vsaj zvečer. Čez dan nisem utrujena, samo zvečer nič ne morem.
Jaz namreč zaradi [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] nespanja noč za nočjo že 2 leti zvečer ne naredim nič, pa bi morala,.. ampak grem kr spat [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]ker sem preveč utujena oziroma bolje rečeno zaspana. Budimo se pa pred 5. VSAK DAN in pa ponoči vsaj 5x. Ja vem, groza.
Ampak jaz imam toliko dela, ki me čaka in čaka, bi rada kakšne vitamine ali karkoli, ki bi me obdržalo malo dlje budno...




smigli -> RE: Tablete ''proti'' utrujenosti (7.1.2008 11:34:01)

Jaz  pijem multivitamine v kombinaciji z minerali, veliko pijem, jem hrano ki te ne obteži in ti da takojšno energijo - banane, med namesto sladkorja, belo meso ipd. Zvečer mi pa pomaga, da ko dam malega spat, grem pod tuš, pa sem spet zbujena. Sam to je kaplja v morje, po tako dolgotrajni neprespanosti pomaga le spanec. Zakaj ne poiskusiš (če imaš možnost), da  s partnerjem izmenično prevzameta nočno vstajanje? en dan ti drugi pa on, ali na dva dni. Jaz sem hudo zbolela od te neprespanosti, preobremenjenosti, tako da svetujem, da si nekako izboriš spanje.

srečno




cofek -> RE: Tablete ''proti'' utrujenosti (7.1.2008 11:36:52)

ne vem, če ti bodo tablete nadoknadile neprespane noči, lahko pa vseeno poskusiš z ginsengom ali pa guarano - sta v obliki kapsul oz. tablet...
tole zdajle iz glave, če se pa še kaj spomin pa dopišem
aja, mogoče mate kapsule...
predvsem se pa poskusi najprej spočiti - vem da govorim nemogoče, sam če se le da...




Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (7.1.2008 13:15:26)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




Stran: [1]