N _ B -> RE: kar naenkrat noče več v vrtec (7.1.2008 10:51:26)
|
Tudi mi imamo 4,5 letnico in pred dobrim mesecem dni smo imeli težave. Čez vikend je bilo vse uredu, večer pred dnevom, ko je bilo treba v vrtec pa bruhanje. Razmišljali smo o virozi, ampak se mi je zdelo čudno, da je bilo čez dan vse ok, zvečer pa slabo počutje. Z njo sem se usedla dol in pogovorila. Prvi želja je bila, da bi bila ona pri meni in bratcu doma (sem na porodniški). Ko sva to razčistili, je bila težava v tem, da ona ne bi hodila več hodila spat v vrtcu. Naslednje jutro sem jo peljala v vrtec in se pogovorila z vzgojiteljicama. Od takrat ni težav. Na ležalke gredo vsi, kdor zaspi zaspi, ostali pa po določenem času vstanejo in gredo risat. Čeprav naša večinoma kar zaspi [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Po pogovoru z vzgojiteljico se je izkazalo še, da je problem še ena punčka, ki je v sami skupini precej problematična. Ampak, to je druga zgodba. Mislim, da nekje mora bit razlog, da noče. Naša ni edina v skupini, ki se je naenkrat spomnila, da ne bi več hodila.
|
|
|
|