Dolina -> 9.nebesa (**** nadaljevanje) (15.1.2005 17:43:10)
|
Ojla :nosecka: in ne-:nosecka:, da najprej mal pojamram (vedno boljš ta slabe stavri potem pa ta dobre :zmeden2:): včeri sem imela pregled in se tud načakala za vse preglede do zdej. Moja G je bila dežurna za celo Lj in so vmes vletavale ženske... Ampak to ni tolk hudo, ko je vidla moj hemoglobin, se je mal razjezila, kaj je zdej to (ker je 98 in to seveda ni kul) in mi razložila, kaj vse naj jem in še tablete mi je napisala (Hematopan). No, potem mi razloži kaj naj s prehladom. Potem ji omenim, da se mi je trebuh spremenil (da se je mal spustil) in me takoj vpraša, če imam kej popadkov, kar jih niti nimam (kakšna dva lažna na dan), sm pa rekla, da me boli spodnji del trebuha kot ob periodi in medtem mi že dela UZ in me skor da nadere, kaj sem počela: mali se je čist spustil in neki je še s plodovnico (pa sploh ne vem kaj, ker je takoj rekla, da greva še na CTG...). Potem sem še 25min delala CTG, ki je pokazal normalno bitje srčka in lažje kontrakcije (kar po njihovo pomeni vse je ok, ni posebnosti) in me pošlje domov, da je vse v redu! :( NAjprej me nadere, da ni v redu, potem po CTG-ju je pa vse v redu (in ker je imela gužvo, jo niti nisem mogla izprašat vsega). Kaj naj zdej mislim?:zmeden: No, pa moja bebika je bila dva dni tako navita, zdej pa dva dni tako zabušava, da me je že strah, če je vse v redu. :(( No, glede na to, da mi večkrat to dela, bom lepo optimist in je vse v redu. 9nebesa Punce, a se je še kateri spustil :duda: tko zgodaj? No, Lu, a tvojega :kuza: še vedno dajejo lubice? Joj, prav zoprno. Pa ne vem, zakaj te po porodu ne bi ubogal? A je kej komentirala tvoja kolegica zakaj naj te ne bi? Jaz mislim, da bo vse v redu in da bodo naši :kuza: lepo sprejeli :duda: in bodo postali pravi prijatelji. Ribica jaz sm tud čutla potres: oba. Sm bila glih v garaži, ko se je zgodilo, pa mi ni bilo nič jasno. Mi je šele moj dragi povedal, da smo imeli potres. Zdej lahko pa še men napoveš, k mi to malo bitje mal nagaja, če bo kej prehiteval? :zmeden: Jaz se sicer menim zdej bolj resno :)-, da mora kar lepo še mal počakat (še vsaj 4 tedne) na toplem in varnem! :)-:)- No, mala maja, važno, da je bilo vse v redu pri porodu. Eni kolegici se ta mala tud do zadnjega ni obrnila, pa ji je med. sestra rekla, da se tud v tem položaju da lepo rodit (samo si je ona mislila, ker je bil to že tretji otrok, da naj ji ne naklaga, ker baje je to res precej zapleteno). Držim pesti, da bo vse kot treba. tud za tebe, Mina1. :angel: Mene je pa kr strah CR. Upam, da bomo lepo rodili po naravni poti. Zdej bom pa nehala, da ne bo slučajno RR dol padel od moje obremenitve. :)-:)- Fajn se mejte, pobožajte bušije. :rozica::rozica: Lp, Dolina 33t
|
|
|
|