še vedno ni (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

lucika -> še vedno ni (14.1.2005 10:17:08)

kljub samo eni črtici na romedu od včeraj, :hudicek: še vedno ni.
včeraj se je steklo 30 dni, maksimum, da bi se naj normalno prisla. pa je ni bilo in sem zjutraj naredla test. kaj je prvi dan izostanka bilo vceraj al je to danes? in kaka je sploh razlika v parih urah? super bi bilo, ce bi bila prehitra, in ni se nic receno...:)
kako pa kaj druge?

bebi -> še vedno ni (14.1.2005 10:27:02)

Tudi pri meni je še vedno ni :hudicek:, jutr bo že 45. dan od zadnjega obiska tete :hudicek:. No upajmo na najboljše, verjetn bom jutr zjutraj naredila CB test, ker sm že čist na trnih...Včeraj popolne me je mal bolel trebuh (pa ne tko kot pred M), tko na sredini, kot neka napetost,pol me je zvečer nehal, zdej pa spet čutim neko napetost v trebuhu, pa ful mam napihnjenga,ne vem, bomo vidl... Upajmo na :modri::roza:

lp bebi:rozica:

anadejka -> še vedno ni (14.1.2005 10:29:51)

:)Men se pa zdi da bom jest lahko vama kmal čestitala.:bravo:
Bebi ti pa hitr v lekarno po CB pa sporoč veselo novico!!!8)

Udb -> še vedno ni (14.1.2005 10:35:02)

Itak da moram še svoj piskerček pristaviti!! ;)

Jaz imam pa danes 61.dan, :hudicek: še ni, CB včeraj je bil negativen...sem zelo žalostna! :((

lelaval -> še vedno ni (14.1.2005 10:39:59)

bebi, mislim, da ima andrejka prav in si že :nosecka:, udb, pri tebi pa mogoče test ne zazna nosečniškega hormona, ker ga je lahko manj. Posvetuj se z G.

Želim vam, da bi se vam čim prej uresničile vaše želje po:duda::angel::duda: in bi še to leto postale zadovoljne :nosecka:

Bety -> še vedno ni (14.1.2005 11:13:08)

Tudi moje M še vedno ni...

Nimam nobenih znakov...mislim, da bo prišla...ker nisem slabe volje, nisem utrujena....sem normalna..merila sem T in bila je nekaj čez 37C...
Pa tako bi rada, da bi že enkrat prišla...

Če, pa se slučajno zgodi, da jo in v ponedeljek ne bo, pol pa je treba poiskati strokovno pomoč...

Rezultat :modri: bi bil pa že čudež....

Srečno!

Bety, ki upa, da bo kmalu :nosecka:

bebi -> še vedno ni (14.1.2005 11:54:04)

Andrjeka in lelaval, kako že pravjo iz vajinih ust v božja ušesa :angel:. Mam CB že 1 mesec doma, ker sm si ga tokrat kupla na zalogo :). Tko, da jutr probam. K delam CB me je vedno tko strah, kot me je bilo pred kakšnim izpitom. No do zdej je bila vedno samo ena :modri: :(. Ponavadi sem kmalu za testom CB dobila packo :hudicek:. Kot da bi CB sprožil, da pride :hudicek:. Tko, da po tej logiki ne smem delati CB, pa bom zagotovo :nosecka:, a ne? :)-:)-:)-
No, za jutr se spet bojim novega razočaranja in CB najrajši sploh še ne bi delala.

bebi :rozica:

lucika -> še vedno ni (14.1.2005 12:00:17)

jaz sem vedno vedno dobila:hudicek: pol ure po tistem ,ko sem naredila test.
zdaj pa je minilo enih 26 ur, pa se kar nič.

prosim, prosim, naj bo prehitro tisto včeraj:)

mogoče bi mogla mal izklopit tale forum... se mi zdi, da se mi ze malo mesa... kaj cemo, če pa je taaaak fajn, debatirat. kaj bi bilo če bi bilo, ko bo....

lp

Andy13 -> še vedno ni (14.1.2005 14:29:57)

Pri meni je še ni, je pa NE pričakujem jutri, torej vse je še mogoče. Danes me je nekaj špikalo v jajčnikih,...prsi imam malo večje (za pikico).

No, čakam...da...pssst;)

Andy13 -> še vedno ni (14.1.2005 14:30:46)

...ne pride!

Stran: [1]