občutljiv želodček (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

BONI* -> občutljiv želodček (14.1.2005 9:31:46)

Naš Luka ima zglrda zelo občutljiv želodček, ker njegova mami niti razredčenega jabolčnega soka (kupljenega) ne sme piti, ker je potem zvečer :hudicek:. Sem tako žalostna, ker se moram toliko odpovedovati sadju in zelenjavi, ker ima vsakič če kaj takega pojem, krče. Zakaj nimamo take sreče kot nekatere med vami, ki že od vsega začetka lahko jeste in pijete čisto vse?:(

Lp,Boni&Luka

Nogavička -> občutljiv želodček (14.1.2005 10:30:36)

Naša Hana se je tudi matrala skoraj štiri mesece, pa sem vse živo izločila iz svoje prehrane. Tudi z umetnim mlekom ni bilo nič boljše.
Vem, bolj slaba tolažba, ampak vse mine.

L.p.

Tea

Bejba -> občutljiv želodček (14.1.2005 13:29:03)

Naj te jaz potolažim Boni. Nekatere bi se marsičemu odpovedale, da bi lahko dojile. Nam pač ni dana ta sreča, zato se tolaži s tem, da si lahko srečna da daješ svojemu sinčku svoje mleko. Jaz se dolgo nisem sprijaznila s tem, da moramo preiti na adaptirano mleko.

LP; Bejba

HuAnita -> občutljiv želodček (14.1.2005 20:05:39)

Boni,
tudi jaz sem se odpovedala vsemu svežemu, pa kako se mi je luštalo za Miklavža mandarin :((... Pa AD3 ji nisem dajala, pa kapljice iz SG sem poskusila, pa SabSimplex, pa janežev in komarčkov čaj... pa ni nič pomagalo, nič ni bilo bolje. Le ko ji masiram trebušček z lovorjevim mazilom (ali brez) in ji krčim nogice k trebuščku, se naprdka in je potem nekaj časa ok. Ko kakšen dan ni krčev, že molim k Mariji, da bi tako ostalo, pa me spet presenetijo ponoči:(.
Zdaj že 14 dni jem vse, pa ni nič slabše, kvečjemu boljše :bravo:.

Pina&Hu:hudicek:Anita

BONI* -> občutljiv želodček (14.1.2005 21:11:03)

Jaz pa še zbiram pogum za tako drzen korak, da bi pojedla vsaj eno jabolko ali mandarino. Za enkrat se upam samo banane, od zelenjave pa špinačo, kuhano korenje in brokoli.

Lp, Boni

Stran: [1]