Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Eno- ali dvotarifna elektrika 6.1.2008 20:09:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Tako kot si napisala. Bomo tudi pri tem začeli vsi šparati.
|
|
|
|
RE: Eno- ali dvotarifna elektrika 6.1.2008 21:00:54
|
|
|
|
*bubi*
|
Mi imamo dvotarifno in glede na račune porabimo več elektrike v nižji tarifi Redno uporabljam zamik vklopa pri pomivalcu, perem in sušim pa 90% čez vikend.
|
|
RE: Eno- ali dvotarifna elektrika 6.1.2008 21:48:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Dvotarifno.
|
|
|
|
RE: Eno- ali dvotarifna elektrika 6.1.2008 21:53:42
|
|
|
|
lotoska
|
Mi smo se pozanimali na elektru za zamenjavo števca na dvotarifnega, in pride okoli 300 eur, tko da se mi po hitrem izračunu ne izplača ravno. Škoda, ker nimamo dviotarifnega števca od začetka.
|
|
|
|
RE: Eno- ali dvotarifna elektrika 7.1.2008 7:29:05
|
|
|
|
GoYa
|
Baje elektro deli samo enotarifne števce. Če želiš dvotarifnega, ga moraš sam nabaviti oz. plačati njim, če ti ga oni nabavijo (vsaj tako je pri Elektro Primorska, govorim za novogradnje). Ampak vseeno teh 300 eur po moje čez nekaj časa notr pridobiš. Mislim, da se bomo tudi mi ob selitvi odločili za dvotarifni sistem, čeprav imamo sedaj enotarifni števec (vendar še gradbeno tarifo zaenkrat).
|
|
|
|
RE: Eno- ali dvotarifna elektrika 7.1.2008 7:31:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Mamo dvotarifnega. Perem čez vikend. Mnde sm v dveh letih dvakrat med tednom. Likam tud večinoma čez vikend. No včasih tud med tednom. Pomivalc vedno nastavim da se pere po deseti zvečer. Prat pa sušit pa ne morem ponoč. Smo na vrhu v bloku. Pa to že od skoz, nism zdej začela. Tud mami tako dela.
|
|
|
|
RE: Eno- ali dvotarifna elektrika 7.1.2008 7:32:45
|
|
|
|
Maxica
|
Tudi mi imamo dvotarifnega. Kadar se le da, naredim tako, da mi stroji pomivajo oz.perejo ponoči, pa čez vikend. Ampak vedno se pa žal ne da.
|
|
RE: Eno- ali dvotarifna elektrika 7.1.2008 20:44:24
|
|
|
|
Shorty_
|
likam perem in sušim čez vikend, a ve upate pustit pralni stroj da DELA PONOČI? mENE JE STRAH PUSTIT prižganga če grem od doma al pa če gremo spat pa sušilca isto??
|
|
|
|
RE: Eno- ali dvotarifna elektrika 7.1.2008 21:54:12
|
|
|
|
Dadi
|
Na žalost mamo tudi mi enotarifnega.....sicer jaz kljub temu dajem zvečer stroje na delo...Še navada od doma, ko smo meli dvo-tarifnega.
|
|
RE: Eno- ali dvotarifna elektrika 8.1.2008 9:14:21
|
|
|
|
GoYa
|
IZVIRNO SPOROČILO: shorty a ve upate pustit pralni stroj da DELA PONOČI? Ja.
|
|
|
|
RE: Eno- ali dvotarifna elektrika 9.1.2008 14:21:08
|
|
|
|
Colicka
|
Dvotarifnega, me pa tudi zanima ker bom kmalu gradila hišo - a to je na elektru treba posebej povedat da želimo dvotarifnega? Ja, jaz puiščam pržgan pralni stroj ponoči, pa tudi če grem od doma, npr. v službo, ko se vrnem pa obesim - sem namreč ZELO malo doma in drugače ne rgem, nimam časa čakat, da oepre .. ;)
|
|
|
|
RE: Eno- ali dvotarifna elektrika 9.1.2008 19:36:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Imamo dvotarifno merjenje porabe elektrike, ampak ker ne gledam na to, kdaj in koliko trošim, temveč trošim, ko in kolikor potrebujem, mi je čisto vseeno, četudi bi imeli enotarifno merjenje.
|
|
|
|
RE: Eno- ali dvotarifna elektrika 9.1.2008 22:01:04
|
|
|
|
rija
|
Evo, mi smo dali dvotarifnega, ko smo zgradili bajto. Je stal takrat 60 jurjev. Jaz vedno perem po deseti uri ali za vikende, pomivalec vedno laufa po deseti uri zvečer..... mislim, da je na 300 pranj posode in ca 180 pranj cunj letno to kar neka razlika.....in počasi bo treba gledat tudi na to. mi je pa mimo, da če že mam dvotarifnega, da se obnašam tako mačehovsko do svoje denarnice in ne gledam, kdaj dam prat.
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?