porod na pručki (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

tily -> porod na pručki (14.1.2005 9:18:45)

Zanima me, če je katera že imela izkušnje - porod na pručki. Rada bi vedela, kako vse to poteka, ker imam težave z nogami - išias in me zanima, če bo to pri meni izvedljivo.

Anonimen -> porod na pručki (14.1.2005 9:30:13)

Najprej je odvisno od tega, kje boš rodila, če sploh imajo to možnost. V Kranju je ena porodna soba opremljena z "vesoljsko posteljo". Potem je drugo vprašanje, če so babice za to usposobljene oziroma pripravljene to izvajat. Najbolje, da vprašaš v porodnišnici, kjer nameravaš roditi.

Anonimen -> porod na pručki (14.1.2005 9:34:58)

Evo, nekaj tem višje so priletele Štorklice z odgovorom.

piščanc -> porod na pručki (14.1.2005 21:00:52)

ko sem jaz videla tisto pručko v materinski in če jo poizkusim vključiti v mojo porodno izkušnjo - jaz sem za posteljo, ni šans, da bi morala roditi na 'kahli'.

Anonimen -> porod na pručki (25.1.2005 20:35:26)

No, jaz sem imela pa naprimer probleme, ker nisem hotela ležati, ker me je tako veliko bolj bolelo. Sicer sem itak potem imela CR, ampak bi verjetno laže v sede rodila.

tily -> porod na pručki (27.1.2005 20:56:17)

vsekakor se bom držala tvojih nasvetov, vendar koliko
to dopuščajo v Izolski porodnišnici ne vem (po pripovedih nekaterih žensk, jih niso pustili se sprehajati). tako, da bom počakala na PDP 10.03.2005
pa bomo videli, kaj bo.
Sicer bo to moj drugi porod 1. pred 8. leti (upam, da bo tudi ta potekal tako hitro kot prvi - vse skupaj 4 ure od začetka popadkov pa do rojstva)

LP :nosecka: tily

Stran: [1]