Otrok zvečer zaspi z jokom (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


kimberly -> Otrok zvečer zaspi z jokom (14.1.2005 3:09:09)

Spoštovane mlade mamice, imam težavo, da moja enomesečna Kim, ki je čez dan zlata punca,:bravo: vsak večer zaspi z jokom. Ne vem, če jo pri tem tako dajejo krči ali pa je le že razvajena. Dojim jo na dve do tri ure, tudi ponoči, ko se do trikrat zbudimo, ter ji pri tem tudi zamenjam pleničko. Umetne hrane če ni okusila, sama pa pazim na prehrano in sem vegetarijanka.
Veseli me vsak nasvet,
Kimberly




BARBARA R. -> Otrok zvečer zaspi z jokom (14.1.2005 8:23:44)

Jaz nisem nikoli ponoči previjala.Zadje previjanje je bilo do petih mesecev ob 11-tih,ko sva se preoblekli v pižamo in nato zjutraj ob cca. 07.30.Sedaj pa se preoblači ob 21-tih in je tako do 07.30.

Morda jo daš prezgodaj spati.Jaz sem vedno pozorna na njene "znake".Ko si začne mencati oči in praskati ušesa je za v posteljo.Jok je bil le v primeru,da sem jo nesla prezgodaj v posteljo ali pa če je iela kakšne težave.

Ima ninico? Ali pa dudo. Morda bi ji zapela pesmico za lahko noč.

:muca:




Anonimen -> Otrok zvečer zaspi z jokom (14.1.2005 8:47:30)

Tudi jaz po nasvetu patronažne ponoči nisem previjala. Potem se otrok samo čisto prebudi. Tako pa že med hranjenjem napol spi in ga samo preložiš v posteljico. Vsaj pri nas je bilo tako. Tudi podiranje kupčkov smo ponoči kar opustili.




Stran: [1]