Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: elevit-stranski učinki 9.1.2008 15:10:45
|
|
|
|
varci
|
Tudi jaz sem jemala 3 mesece Elevit. In sem tudi imela zelo črno in trdo blato. Zdaj sem se odločila, da prešaltam na Tifol tako kot pri prvi nosečnosti, ki je ratala v 1, mogoče bom zdaj prej nosečka (to je za mojo psiho). Zdaj počnem vse mogoče: pijem krvomočnico, merim BT, računam plodne dneve pa še Elevit pa ni še nič. V 1. pa je bilo vse, kar sem počela to, da sej jemala Tifol. Mogoče malo čudno razmišljanje pa vendar, dobro bi bilo, da bi se malo manj obremenjevala.
|
|
|
|
RE: elevit-stranski učinki 9.1.2008 15:21:00
|
|
|
|
pilar28
|
Ja blato smrdi po vsakih tabl., ki vsebujejo železo Fe, kot tudi vsa zelenjava in sadje- balast.Tako pač je, bomo že samo, da bo .
|
|
|
|
RE: elevit-stranski učinki 11.1.2008 20:51:28
|
|
|
|
abi
|
Ja, jaz jem Elevit kakšnih 5 dni in imam tudi prebavne težave- zaprtost- napenjanje... Podobno je bilo tudi pri Tifol-u.
|
|
RE: elevit-stranski učinki 11.1.2008 21:52:15
|
|
|
|
pilar28
|
pf, hvala za nasvet in ostale za mnenja.Kaj pa vem, resnično mi ne sedejo no
|
|
|
|
RE: elevit-stranski učinki 12.1.2008 0:50:00
|
|
|
|
buši82
|
jaz nimam izkušenj s Tifolom in Elevitom. pred,med in po 1. nosečnosti sem jemala CentraMed Mami in sem bila z njim zelo zadovoljna.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
nelson10180 (
93%)
180 (
0%)
180 (
0%)
180 (
0%)
180 (
0%)
180 (
7%)
Število vseh glasov: 14Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!