Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kakšno obutev imate za vsak dan v tem vre... 11.1.2008 15:36:24
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: Kakšno obutev imate za vsak dan v tem vre... 11.1.2008 18:33:29
|
|
|
|
coca cola
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunqueen uuuuuuuuuu te so fenomenalne!!!!!!!!!!! kje si jih kupila???
|
|
|
|
RE: Kakšno obutev imate za vsak dan v tem vre... 11.1.2008 18:45:00
|
|
|
|
iva01
|
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni IZVIRNO SPOROČILO: iva01 te mislim da so od Martensa, stanejo pa 85 €, sem jih jaz tud v Nm gledala Ja, Iva, to bo to. No, a niso dobre? svetovne so, sem jih probirala ( še mojmu so bile všeč, pa sem rekla da mi jih lahk kupi sam jih ni ), sm pol sem rajš tiste od Fly a kupila tiste nizke ki se na dva ježka zapirajo.
|
|
|
|
RE: Kakšno obutev imate za vsak dan v tem vre... 11.1.2008 22:20:21
|
|
|
|
čaki
|
men niti ene niso všeč kt sm jih vidla tle gor. sorči posledično temu, pa še nosim neke gležnarje izpred 8 let. ampak nobeni nikjer mi niso všeč
|
|
|
|
RE: Kakšno obutev imate za vsak dan v tem vre... 11.1.2008 23:21:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *dina* IZVIRNO SPOROČILO: sunqueen uuuuuuuuuu te so fenomenalne!!!!!!!!!!! kje si jih kupila??? V Ljubljani imajo te in crne v Massu - v BTC-ju tavelik v mestu na Copovi. So pa od *arta, stanejo pa cca 120€.
|
|
|
sindarinKdo določi najvišjo vsoto za nakup igrače?oče (
10%)
mati (
16%)
skupaj (
38%)
omejeni dohodki (
22%)
ne gledamo na znesek (
8%)
drugo (
6%)
Število vseh glasov: 290Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!