Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Voziček za dvojčka - dilema 20.2.2008 13:33:19
|
|
|
|
sayuri
|
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri IZVIRNO SPOROČILO: Skye Martinščica midva sva tud včeraj naročila PEG PEREGA....je v živo dost lepši, kot Grem gledat po netu kakšen je Ne najdem Skye ali martinščica - slikco, link prosim
|
|
|
|
RE: Voziček za dvojčka - dilema 20.2.2008 13:37:59
|
|
|
|
MARTINŠČICA
|
Joj, Skye, kako sva usklajeni, a? za dober nakup. Sayuri, lahko pogledaš tudi tule: http://www.mami.si/si/duette-sw-moka-i6741.shtml LP Martinščica
|
|
RE: Voziček za dvojčka - dilema 20.2.2008 14:40:19
|
|
|
|
sayuri
|
Aha, tale je zaporeden . Jst bi rada čimbolj idealnega vzoprednega našla. PA da bo v € dosegljiv
|
|
|
|
RE: Voziček za dvojčka - dilema 20.2.2008 14:54:58
|
|
|
|
emaa
|
Midva imava tega v tej barvi kot na sliki Takole zgleda od strani Na tej strani pa je njihov nov model, so kot vsem pomanjšali kolesa Hoco
|
|
|
|
RE: Voziček za dvojčka - dilema 7.3.2008 12:34:41
|
|
|
|
ANIME
|
Saj vem, da na veliko pretiravam, ker sva šele včeraj izvedela, da bosta dva. Ampak vseeno - moja radovednost je močnejša od realnosti Po opisih se mi je zelo dopadel Hartan zxII, me pa zanima kako je s temi košarami. Glede na to, da imam PDP cca 01.11. sem slišala da je dobro imeti košare. Ali te mehke pri Hartan-u košare opravijo svojo nalogo? Zanima me, ali sta košari že všteti v ceno vozička 490 € ali ju je potrebno dokupit. In če ju je potrebno - kakšne so kaj cene (na spletni strani nisem našla). Kako je z nakloni pri športnem delu (se na lahek način spreminja naklon in koliko stopenj ima?) Kako je z zlaganjem vozička? Nad njim sem se navdušila predsvem zaradi pohval uporabnic, širine < 80cm in pa menda je teža 16 kg. Imam nekako plan že prej se pozanimat in če bo le možno, bom kupila rabljenega. Samo priložnost moram čakat.
|
|
RE: Voziček za dvojčka - dilema 13.3.2008 17:46:25
|
|
|
|
rolka
|
mi uporabljamo duette sw leto in pol, in smo po začetnih težavah (3x zamenjano podvozje) sedaj zadovoljni je pa sigurno bolj praktičen za v trgovino in za vožnjo po ozkih in zaparkiranih pločnikih edino kar nam ni všeč je, da nam zasede veliko prostora tako v kleti kot v avtu.
|
|
|
|
RE: Voziček za dvojčka - dilema 14.3.2008 9:47:00
|
|
|
|
rokapi
|
Midva sva se po vseh dilemah in pročebanju odločila za Hartana. Je ustrezno kompakten, ima dobro vzmetenje in podvozje, pa tudi naklon sedišča se lahko postavi v popolnoma vodoravno raven (hrbtenica, novorojenčki). Midva sva vzela rabljenega in še nimava košar. Najbrž jih bova dokupila, bov videla, glede na to, da pričakujeva rojstvo v maju, (morda aprilu). Pri novem modelu 2008 so mehke košare že vključene, sem videla na netu. Kar zadeva zlaganje - gre enostavno, je pa malo velik - za dvojčka so vsi.
|
|
|
|
RE: Voziček za dvojčka - dilema 14.3.2008 9:51:49
|
|
|
|
sayuri
|
rokapi, tale hartan je težak in zelo širok, a ne? Sem vidla ta novo kolekcijo. Pa spet samo v črni in beli barvi Pismu, kaj ne znajo za dvojčke kaj bolj živahnega narest
|
|
|
|
RE: Voziček za dvojčka - dilema 14.3.2008 11:23:25
|
|
|
|
nima
|
Midva sva kar naročila ohaio twin royal....nama ga je priporočala medicinska sestra.... http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=176954 imeli bomo pa rjavega....mi je lepši kot ta na sliki.......izbira barv je pa res katastrofalna.......
|
|
|
|
RE: Voziček za dvojčka - dilema 14.3.2008 11:47:45
|
|
|
|
rokapi
|
hartan ima 79cm v širino, kar je po DIN-u in gre skozi vsa vrata. teža je enaka kot pri ostalih vozičkih za dvojčke (tistih, ki niso marele). je dobro okreten, jaz sem ga vesela. ko bodo malčki večji, bomo pa videli, ali ga bomo obdržali, ali zamenjali za lažjo marelo. najin je temno in svetlo moder kombiniran in malo črtast.
|
|
|
|
RE: Voziček za dvojčka - dilema 1.4.2008 14:34:20
|
|
|
|
ANIME
|
No je že kdo kaj novega kupil? Jaz še vedno nimam pojma nekako cincam med Hartanom in TFK. Glede na to, da imam rok v oktobru sta pogoj predvsem košari (mehki ali trdi). Pa da cenovno ne skače ravno v višine (čeprav se s košarami kar hitro nabere)!
|
|
RE: Voziček za dvojčka - dilema 1.4.2008 14:40:27
|
|
|
|
sayuri
|
Anime, jaz še vedno tavam v temi. Sem prav užaljena , ker ni vozička, ker bi ustrezal vsem mojim zahtevam . Tudi jaz se nagibam k TFKju. Hartana bi pa tudi rada vidla, ampak me že ta teža in njegova širina odvrnejo Imam pa namen do maja počakat. Mogoče se pa zgodi čudež in do takrat kaj novega izumijo
|
|
|
|
RE: Voziček za dvojčka - dilema 1.4.2008 18:35:16
|
|
|
|
Lianna
|
Preverite težo. Za Hartan je znano, da že voziček za enega otroka tehta okoli 18kg, koliko šele za dvojčka.
|
|
|
|
RE: Voziček za dvojčka - dilema 1.4.2008 19:33:21
|
|
|
|
saša80
|
IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy še slikce za lažjo predstavo (na barve se ne ozirat): teutonia team alu s4 firstwheels city twin hartan zxII mi imamo tega hartan voziček ki je na sliki isti model ista barva (rdeča bež kombinacija) morem rečt da z njim pridem povsod je širok 79 cm, tako da pride skozi vrata v stanovanju. za vozit je full fajn, je lahko vodljiv, ni težek, skratka vreden denarja. aja pa ena je spraševala kaj je vse v ceno vozička všteto.. sam voziček je 489 al neki takega, tukaj zraven dobiš edino dežno pokrivalo za voziček, kar se tiče vreč za noge , marele, torbe,.. moreš dokupit vse posebej. jaz osebno sem nabavla kar letne vreče za nogice, pa morem povedat da so zlo debele, js ne bi temu rekla letna vreča..
< Sporočilo je popravil saša80 -- 1.4.2008 19:44:06 >
|
|
|
|
RE: Voziček za dvojčka - dilema 1.4.2008 19:35:12
|
|
|
|
sayuri
|
Aaaaaaa, punce, poglejte tole
|
|
|
|
RE: Voziček za dvojčka - dilema 1.4.2008 19:43:02
|
|
|
|
saša80
|
to je voziček
|
|
|
|
RE: Voziček za dvojčka - dilema 1.4.2008 19:59:34
|
|
|
|
Anonimen
|
hartan zxII a se da obračat sedež , da otroka gledasta proti mami
|
|
|
|
RE: Voziček za dvojčka - dilema 1.4.2008 21:24:56
|
|
|
|
saša80
|
ja se da obračat..glih zaradi tega smo ga mi kupili..
|
|
|
|
RE: Voziček za dvojčka - dilema 2.4.2008 9:25:23
|
|
|
|
sasi13
|
kolega je kupu ta voziček za svoja dvojčka in je dal za njega okoli 700 eurov z vrečami vred. sej osnovni model še ni pretirano drag sam pol ko morš vse posebej kupit in doplačat.
|
|
|
|
RE: Voziček za dvojčka - dilema 2.4.2008 10:21:31
|
|
|
|
mpotocn
|
hartan ima 18 kil!!! ni težko ga dvignit zaradi teže, ampak ga težko primeš, ker je tko širok. To je njegov edini minus! za vozit pa teže ni oz. je zelo vodljiv in ima najboljše podvozje. Za vozit je to res mercedes!!! za tiste, ki vam je mogoče predrag, pa je čisto podoben voziček babywelt za 350 EUR (ni zraven vreč!)! Hartan je čist dovolj širok za pločnike, vrata, blagajno v intersparu, skoz blagajno v mercatorju pa ne gre tud z marelco. Preverjeno!
|
|
RE: Voziček za dvojčka - dilema 2.4.2008 11:05:41
|
|
|
|
sayuri
|
mpotocn - no, se zdajle moram strinjat, da 18kg ni veliko za dvojni voziček . Sem imela že enojnega 14kg težkega. KAj vi ste najprej imeli hartana? Si ga verjetno prodala, a ne? V teh dneh nameravm v Mozirje poklicat - če bi mi ga vsaj do LJ pripeljali, da si jaz to ogledam v živo in sprobam
|
|
|
|
RE: Voziček za dvojčka - dilema 2.4.2008 12:31:16
|
|
|
|
l.daisy
|
treba je upoštevati dejstvo, da ima toliko kg samo ogrodje... ker po tovarniški deklaraciji ima hartan s športnimi sedeži 21 kg, s torbami pa 23 kg... v xxxlutzu mi je rekla prodajalka celo 26 kg midva sva prejšnji teden dobila naročen ohio twin v želeni barvi, sva ga sestavila v dveh minutah in premerila... in na prvi pogled zgleda kot hartan, le da ima večja sprednja kolesa... na najširšem delu je pa širok 79 cm... še na tehtnico ga moram vržt
|
|
RE: Voziček za dvojčka - dilema 2.4.2008 14:22:33
|
|
|
|
sayuri
|
I.daisy, koliko vaju je prišel Ohio Twin? Vidva sta vzela še vreče, a ne?
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?