l.daisy -> RE: Voziček za dvojčka - dilema (9.2.2008 21:17:41)
|
kot obljubljeno, tukaj je moje poročilo (moje mnenje in opažanja, prosim, da me popravite oz. dodate svoje mnenje)... tudi v avstriji ni take izbire, da dol padeš, so pa modeli, ki jih pri nas ni... naj omenim še to, da med zgoraj navedenimi niso imeli city twin... moj zmagovalec med vsemi je teutonia team alu s4... nažalost tudi v ceni... hartan je v primerjavi z njim res "štorast", ker ima manjša kolesa, sploh sprednja in ker so ta sprednja kolesa dvojna, plus tega je 6 kg težji od teutonie (po zagotovilih prodajalke)... v velikosti sta sicer tam-tam, zložita se podobno, velikost zloženih je približno enaka, sprednja kolesa so pri obeh vrtljiva in se jih da fiksirat... hartanu se naslonjalo poleže do ravnega, teutonii ostane minimalen naklon... pri obeh je potrebno posebej dokupit torbe (mehko z oporo za hrbet ali tako, ki ima oporo tudi pri straneh), oba je možno naročit v veliko lepih barvah, pri obeh lahko obračaš sedišče proti sebi ali od sebe... teutonia ima neko uv zaščito blaga proti bledenju in zaščito proti dežju (kapljice odtečejo), na nobenega ne moreš montirat dveh lupinic hkrati... oba sta menda top znamki otroških vozičkov, razlika v ceni med njima je (relativno, glede na celoten znesek) majhna... in še cene iz xxxlutz-a: hartan zxII: športni del 579,90 € + 129,90 €/mehka torba teutonia team alu s4: športni del 609,90 € + 129,90 €/mehka torba (za oba je "trša" varianta torbe cca. 20-30 EUR dražja)... v kiki sem pa gledala še babywelt ohio twin, cena 379€/športni del + 75€/torba (ki je lahko prenosna torba, podloga za voziček ali vreča za nogice)... moram rečt, da mi je bil prav zaradi te torbe zelo všeč, je tudi najlažji med vsemi tremi (15 kg po navedbah proizvajalca) in zaradi tega tudi lepo vodljiv, spusti se v popolnoma raven položaj, velikost je približno enaka (ni posebne razlike, povsod je potrebno upoštevati širino za dva sedeža), malo me skrbijo le sprednja kolesca, čeprav moram rečt, da so večja kot pri hartanu... na sliki izgledajo bistveno manjša, kot so... to je to...če sem kaj pozabila, me vprašajte...
|
|
|
|