bumerang -> RE: Frosch osvežilec zraka (6.1.2008 11:55:16)
|
Vanilije si nisem upala vzeti. Ker sem ravno pri vaniliji najbolj delikatna oz. mi deluje najbolj umetno. V primerjavi z raznimi svečkami in sprayi so te palčke veliko boljše ampak še vedno ni To. Najboljša dišava za dom je, zame, Justov spray s sivko. Vonj naraven (garantirano, imam "plantaže" sivke doma okoli hiše) ampak ga je potrebno posprajat dva do trikrat dnevno, da vonj ostane v zraku. Pred dobrim mesecem sem vzela Breathe aparat, prve dni je bil fenomenalen zdaj pa vonj ostaja samo v bližini aparata (cca. na 60m2), prej se je širil po celi hiši. So pa arome perfektne. L'Occitanovih svečk je poznam, sem jih vohala samo v trgovini, ampak meni so imele, tako kot vse svečke, primes kadila tako da mi vonj ni bil všeč. So pa fajn njihove dišave za dom na spray. Pa eterična olja tudi. Seven, zakaj pa ti na sekretu smrdi po kanalizaciji? A si sifon napolnila z vodo? Sicer pa jaz za en sifon, ki nam ob posebnih vremenskih razmerah tudi smrdi, uporabljam tole varianto: - tulec sifona, ki je v vodi, ovijem v najlon vrečko, okoli elastiko, in vstavim nazaj v odtok, - to vrečko zamenjam na vsakih nekaj mesecev, še prej pa v odtok po umivalniku spustim eno pest sode z loncem vrele vode.
|
|
|
|