bumerang -> RE: Kreme za obraz,telo,roke...ki vsaj malo "delujejo" (6.1.2008 10:42:20)
|
Če imaš mastno kožo, potem ti klor vseeno vsega ne razžre. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Za roke je najboljša krema, ki res da rezultate, glicerinska krema Glisolid ampak tista v rdeči nizki okrogli posodici, ne tubi. L'Occitanovo sem poskusila, na začetku je super, potem pa koža deluje še bolj izsušeno kot prej. Ostale so zame bile vse lari-fari. Koža na obrazu se mi počasi spreminja v mastno ampak ne v mastno z ogrci, v mastno dehidrirano. Maščobo mi z obraza odlično popivna čistilni gel Garnier zeleni. Pore zapirajo in kožo gladijo pa kreme z AHA in BHA kislinami. Najboljši je 2% BHA gel od Paule (The Paula's Choice), fajn je tudi Avonova krema v rjavi stekleni posodici, Alternative (se mi zdi). Fajn je tudi krema Cleanance K od Avene. Vse kreme vsebujejo kisline in dajo resničen rezultat že po pardnevni uporabi. Kar se dnevnih krem tiče, sem zadovoljna že takrat, ko mi krema ne povzroča podkožnih mozoljev. To je zame potem dobra krema. V izmenični uporabi jih imam kar nekaj. Ampak kakšnega čudeža še nisem odkrila. Uporabljam pa izmenično "slavno" Super Defence kremo, Avonovo vlažilno 24ur, Alverde z olivami, Alverde z jojobo (zadnji dve, če piha močna burja in gremo na daljši izlet ali če gremo na sneg). Velikokrat pa ničesar ali pa samo tonik Garnier zeleni ali roza Cera di Cupra. V nobenem primeru ne velja, da so dražje kreme boljše, velikokrat kreme z zvenečimi imeni povzročijo pravo opustošenje. Za telo česa posebnega ne potrebujem, ker nimam večjih problemov. Fajn kožo, mehko in gladko, pusti L'Occitanovo mandljevo olje za tuširanje ali piling iz iste linije. Krem za kožo pa ne uporabljam.
|
|
|
|