|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   a imate stanovanje pospravljeno?
14.1.2005 9:43:12   
Anonimen
O ja!!

približno rekordnih pol ure:((:((:((

(odgovor članu tilka)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
14.1.2005 10:01:21   
malika
Ko sem zelo dobre volje lahko rečem, da je za silo pospravljeno, drugače pa niti malo.Igrače so povsod in bolj ko jih dajem na kup, manj jih je tam.

Edino kuhinja je najpogosteje pospravljena, tam imam pa red, ker mi je zelo lepa in si zasluži da je pospravljena:)-

(odgovor članu tilka)
Neposredna povezava do sporočila: 27
14.1.2005 10:05:01   
Anonimen
Imamo pospravljeno v intervalih.
Lani spalnica.
Letos kuhinja.
Drugo leto kopalnica.

(odgovor članu tilka)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
14.1.2005 11:23:27   
Anonimen
Se trudim, redko mi uspe.

(odgovor članu tilka)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
14.1.2005 11:31:08   
Donja
Sedaj ko smo se preselili, mi je nekako uspelo spravit vse v red. Kako bo pa držalo pa ne vem. Mali še kar pospravi za sabo, samo moj dragi je večji problem.

(odgovor članu tilka)
Neposredna povezava do sporočila: 30
14.1.2005 11:33:12   
Anonimen
Z veliko muko, ampak JA! Imam pospravljeno skoraj tako kot prej.
hvala bogu za kengorujčka!!! Sem ravnokar vse posesala in pobrisala, zdaj si pa privoščim svoje pol ure in berem in tipkam z enim prstom medtem ko mi sinko spi na trebuhu ;).
Potem grem pa spečt skutino pito. ki ji jo želim narediti že ves teden pa mi še ni uspelo, ker še nisem poskusila prenašanja na trebuhu!!!

(odgovor članu tilka)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
14.1.2005 11:46:46   
Anonimen
Selena počakaj,da se začne Gabriel premikat!!!:)-:)-:)-

(odgovor članu tilka)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
14.1.2005 11:57:24   
Anonimen
Ha, potem bo pa že pomagal... ga že očka pripravlja, kako je kruto življenje z mamo.

Aja, prej sem pozabila dodati ... "z veliko muko in z dvemi fajn prepiri ;)".
Zdaj moj mož pospravlja za sabo in je pol manj dela!

(odgovor članu tilka)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
14.1.2005 12:02:06   
Anonimen
:(Potem pa se bom morala kar stepsti z mojimi:)-:)-

Sama sebi sem že zoprna ko vedno isto ponavljam..komu:zmeden2:stenam:(
Že nekaj časa govorim,da bom popolnoma nehala pospravljat potem pa bomo videli v kakšnem:pujs:svinjaku bojo živeli in če jim bo to pasalo:grrr::grrr::grrr:Dost mi je.nisem služkinja:(

(odgovor članu tilka)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
14.1.2005 12:07:33   
Donja
Bravo Neva, tako se govori:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu tilka)
Neposredna povezava do sporočila: 35
14.1.2005 12:08:51   
Taša
Zdejle ko so obe punci bolni imamo sploh pospravljeno:)-:(; drugače pa tako, tako, no tako glih ni da bi po smeteh hodli, pa da ne bi bilo nobenega čistega kozarca.....

(odgovor članu tilka)
Neposredna povezava do sporočila: 36
14.1.2005 12:19:50   
Anonimen
Neva, skrivnost je v tem, da je treba začeti takoj, ne čez 20 let :)-.
Moj se je, ko sem od njega že prve dni zahtevala, da za seboj pusti pokrit pokrov na wc-ju in zaprta vrata v kopalnico (ja, ja, feng shui) kmalu odselil... od takrat naprej pa vse dokaj dobro prenese :).
No, zadnjič se je nekaj usajal, ko sem mu "predlagala", da tuš kabino po tuširanju pobriše z magično cunjo. Potem pa je poskusil, kaj pomeni kamen s stekla drsat vsak drugi dan... zdaj jo pa vedno pobriše.
Ga bom poskusila navadit še za umivalnik, haha.

(odgovor članu tilka)
  Neposredna povezava do sporočila: 37
14.1.2005 12:23:47   
Anonimen
Ma kaj ko pa se že 26 let kregam in skušam uvesti red:)-"tale padre tali figli" kaj češ tak ti je,moj je istrski muš,mu ne pridem do živega:)-:)-:)-

(odgovor članu tilka)
  Neposredna povezava do sporočila: 38
14.1.2005 12:41:48   
Donja
Valda isti kot moj oče, ki je dalmatinec. Mama še zdaj za njim pospravlja. Se sleče kar na hodniku in vse na obešalnik navesi, razen gat in nogavic.:)-

(odgovor članu tilka)
Neposredna povezava do sporočila: 39
14.1.2005 12:44:12   
tjaga
Pri nas mamo "štalo" brez trebušnih in črevesnih virusov :)-:)-:)- . Se mi včasih zdi, da nam vsem od riti stran pada, pol pa mal skačemo čez.

No ja še malo pa bo pomlad prišla, bomo takrat ena kamion s kesonom naročili, pa mal pokidali. :)-:)-:)-

Pa ne se preveč matrat,

Tjaga
:kava::kuza::kava::kuza:

(odgovor članu tilka)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   [Brisano sporočilo]
14.1.2005 13:05:01   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tilka)
  Neposredna povezava do sporočila: 41
14.1.2005 13:17:19   
L&F&B
Mi vsi trije veselo pospravljamo, rezultat pa je Hirošima. Luka pa je zadnje čase glavni pobudnik za akcijo, na žalost. Tako imamo posodo v pralnem stroju, perilo pa v pomivalnem...

(odgovor članu tilka)
Neposredna povezava do sporočila: 42
14.1.2005 14:50:03   
Anonimen
Mene pa moti če je razmetano. Ampak da bi šla štalo v dnevni pospravljat...uh, to pa ne. Mi je full všeč, ko je vs esterilno pospravljen.

Mami pa itak skoz teži s tem...in njen najpogostejši stavk (no več jih je) je: Za vse sm sama. Lej, kakšn je- k pr ciganih. Kok bi jst rada enkrat mela dva dni vse pospravljen in bi sam sedela...pa zmeri je: TOOOOOOLK MAM ŠE ZA NAREST, LEJ KAKŠN JE:grrr::hudicek::grrr: (ni smajlija k z očmi zavija).

Je pa res, da sta uine dve obupno lene. Ko sta bla v Berlinu sem 3/4 jst nardila, če sem hotla met normalno stanovanje. Akl se pa skregat z unima dvema. S tem da sem še 3 vrste piškotov spekla...

(odgovor članu tilka)
  Neposredna povezava do sporočila: 43
14.1.2005 14:51:02   
Anonimen
...sem po mami, ni dvoma:) (vsaj eden).

Aja, oči pa boh ne dej, da bi kej naredu. On je utrujen, mora bult TV. Kšno posodo pomije čez vikend, pa mogoče kdaj posesa ob vikendih. Neva, tut pr nas je : že 25 let...:)-

(odgovor članu tilka)
  Neposredna povezava do sporočila: 44
14.1.2005 18:23:56   
Lunca1
Meta:)-:)-:)-:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu tilka)
Neposredna povezava do sporočila: 45
14.1.2005 19:40:48   
luna39
Zdej, ko to pišem, se nahajam v sobi otrok, hči ma tak kot bi bomba trešla tle za mano, sam parfum voham pa nered, čistoča je na psu, tko, da si moram zdele skuhat kuj en kapucino, da mal k seb pridem. Drgač pa mam kr pospravlen, Zmerom pa tud ne :)-čao

(odgovor članu tilka)
Neposredna povezava do sporočila: 46
14.1.2005 19:44:12   
ZARA
...so not funny...;);)

(odgovor članu tilka)
Neposredna povezava do sporočila: 47
14.1.2005 21:16:44   
Sarina
Jaz pa ponavadi glih takrat ko kdo pride nenajavljen nimam pospravljeno :grrr:- drugače se močno trudim da je za silo ;). Ampak ravno takrat, ko je vse zglancano, pa noče bit obiska ...;)

(odgovor članu tilka)
Neposredna povezava do sporočila: 48
14.1.2005 21:24:33   
tilka
Punce hvala da ste se tako razpisale. Danes sem bila brez interneta do sedaj.
Nasmejale ste me, tako da mi sedaj ni več tako hudo. Saj tudi jaz nimam rada sterilneg stanovanja, toda kar je preveč je pa preveč. Mislim, da sem pridelal šest pralnih strojev v štirih dneh in že več ne vemo, kje naj najdemo kaj za oblečt.
Saj se pobiram in čez vikend bomo vsi poprijeli pa bo, samo včasih me pa ti kupi sesujejo.
lp.:)

(odgovor članu tilka)
Neposredna povezava do sporočila: 49
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?