Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
a imate stanovanje pospravljeno? 14.1.2005 9:43:12
|
|
|
|
Anonimen
|
O ja!! približno rekordnih pol ure:((:((:((
|
|
|
|
a imate stanovanje pospravljeno? 14.1.2005 10:01:21
|
|
|
|
malika
|
Ko sem zelo dobre volje lahko rečem, da je za silo pospravljeno, drugače pa niti malo.Igrače so povsod in bolj ko jih dajem na kup, manj jih je tam. Edino kuhinja je najpogosteje pospravljena, tam imam pa red, ker mi je zelo lepa in si zasluži da je pospravljena:)-
|
|
|
|
a imate stanovanje pospravljeno? 14.1.2005 10:05:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Imamo pospravljeno v intervalih. Lani spalnica. Letos kuhinja. Drugo leto kopalnica.
|
|
|
|
a imate stanovanje pospravljeno? 14.1.2005 11:23:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Se trudim, redko mi uspe.
|
|
|
|
a imate stanovanje pospravljeno? 14.1.2005 11:31:08
|
|
|
|
Donja
|
Sedaj ko smo se preselili, mi je nekako uspelo spravit vse v red. Kako bo pa držalo pa ne vem. Mali še kar pospravi za sabo, samo moj dragi je večji problem.
|
|
|
|
a imate stanovanje pospravljeno? 14.1.2005 11:33:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Z veliko muko, ampak JA! Imam pospravljeno skoraj tako kot prej. hvala bogu za kengorujčka!!! Sem ravnokar vse posesala in pobrisala, zdaj si pa privoščim svoje pol ure in berem in tipkam z enim prstom medtem ko mi sinko spi na trebuhu ;). Potem grem pa spečt skutino pito. ki ji jo želim narediti že ves teden pa mi še ni uspelo, ker še nisem poskusila prenašanja na trebuhu!!!
|
|
|
|
a imate stanovanje pospravljeno? 14.1.2005 11:46:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Selena počakaj,da se začne Gabriel premikat!!!:)-:)-:)-
|
|
|
|
a imate stanovanje pospravljeno? 14.1.2005 11:57:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Ha, potem bo pa že pomagal... ga že očka pripravlja, kako je kruto življenje z mamo. Aja, prej sem pozabila dodati ... "z veliko muko in z dvemi fajn prepiri ;)". Zdaj moj mož pospravlja za sabo in je pol manj dela!
|
|
|
|
a imate stanovanje pospravljeno? 14.1.2005 12:02:06
|
|
|
|
Anonimen
|
:(Potem pa se bom morala kar stepsti z mojimi:)-:)- Sama sebi sem že zoprna ko vedno isto ponavljam..komu:zmeden2:stenam:( Že nekaj časa govorim,da bom popolnoma nehala pospravljat potem pa bomo videli v kakšnem:pujs:svinjaku bojo živeli in če jim bo to pasalo:grrr::grrr::grrr:Dost mi je.nisem služkinja:(
|
|
|
|
a imate stanovanje pospravljeno? 14.1.2005 12:07:33
|
|
|
|
Donja
|
Bravo Neva, tako se govori:bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
a imate stanovanje pospravljeno? 14.1.2005 12:08:51
|
|
|
|
Taša
|
Zdejle ko so obe punci bolni imamo sploh pospravljeno:)-:(; drugače pa tako, tako, no tako glih ni da bi po smeteh hodli, pa da ne bi bilo nobenega čistega kozarca.....
|
|
|
|
a imate stanovanje pospravljeno? 14.1.2005 12:19:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Neva, skrivnost je v tem, da je treba začeti takoj, ne čez 20 let :)-. Moj se je, ko sem od njega že prve dni zahtevala, da za seboj pusti pokrit pokrov na wc-ju in zaprta vrata v kopalnico (ja, ja, feng shui) kmalu odselil... od takrat naprej pa vse dokaj dobro prenese :). No, zadnjič se je nekaj usajal, ko sem mu "predlagala", da tuš kabino po tuširanju pobriše z magično cunjo. Potem pa je poskusil, kaj pomeni kamen s stekla drsat vsak drugi dan... zdaj jo pa vedno pobriše. Ga bom poskusila navadit še za umivalnik, haha.
|
|
|
|
a imate stanovanje pospravljeno? 14.1.2005 12:23:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Ma kaj ko pa se že 26 let kregam in skušam uvesti red:)-"tale padre tali figli" kaj češ tak ti je,moj je istrski muš,mu ne pridem do živega:)-:)-:)-
|
|
|
|
a imate stanovanje pospravljeno? 14.1.2005 12:41:48
|
|
|
|
Donja
|
Valda isti kot moj oče, ki je dalmatinec. Mama še zdaj za njim pospravlja. Se sleče kar na hodniku in vse na obešalnik navesi, razen gat in nogavic.:)-
|
|
|
|
a imate stanovanje pospravljeno? 14.1.2005 12:44:12
|
|
|
|
tjaga
|
Pri nas mamo "štalo" brez trebušnih in črevesnih virusov :)-:)-:)- . Se mi včasih zdi, da nam vsem od riti stran pada, pol pa mal skačemo čez. No ja še malo pa bo pomlad prišla, bomo takrat ena kamion s kesonom naročili, pa mal pokidali. :)-:)-:)- Pa ne se preveč matrat, Tjaga :kava::kuza::kava::kuza:
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.1.2005 13:05:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
a imate stanovanje pospravljeno? 14.1.2005 13:17:19
|
|
|
|
L&F&B
|
Mi vsi trije veselo pospravljamo, rezultat pa je Hirošima. Luka pa je zadnje čase glavni pobudnik za akcijo, na žalost. Tako imamo posodo v pralnem stroju, perilo pa v pomivalnem...
|
|
|
|
a imate stanovanje pospravljeno? 14.1.2005 14:50:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Mene pa moti če je razmetano. Ampak da bi šla štalo v dnevni pospravljat...uh, to pa ne. Mi je full všeč, ko je vs esterilno pospravljen. Mami pa itak skoz teži s tem...in njen najpogostejši stavk (no več jih je) je: Za vse sm sama. Lej, kakšn je- k pr ciganih. Kok bi jst rada enkrat mela dva dni vse pospravljen in bi sam sedela...pa zmeri je: TOOOOOOLK MAM ŠE ZA NAREST, LEJ KAKŠN JE:grrr::hudicek::grrr: (ni smajlija k z očmi zavija). Je pa res, da sta uine dve obupno lene. Ko sta bla v Berlinu sem 3/4 jst nardila, če sem hotla met normalno stanovanje. Akl se pa skregat z unima dvema. S tem da sem še 3 vrste piškotov spekla...
|
|
|
|
a imate stanovanje pospravljeno? 14.1.2005 14:51:02
|
|
|
|
Anonimen
|
...sem po mami, ni dvoma:) (vsaj eden). Aja, oči pa boh ne dej, da bi kej naredu. On je utrujen, mora bult TV. Kšno posodo pomije čez vikend, pa mogoče kdaj posesa ob vikendih. Neva, tut pr nas je : že 25 let...:)-
|
|
|
|
a imate stanovanje pospravljeno? 14.1.2005 18:23:56
|
|
|
|
Lunca1
|
Meta:)-:)-:)-:bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
a imate stanovanje pospravljeno? 14.1.2005 19:40:48
|
|
|
|
luna39
|
Zdej, ko to pišem, se nahajam v sobi otrok, hči ma tak kot bi bomba trešla tle za mano, sam parfum voham pa nered, čistoča je na psu, tko, da si moram zdele skuhat kuj en kapucino, da mal k seb pridem. Drgač pa mam kr pospravlen, Zmerom pa tud ne :)-čao
|
|
|
|
a imate stanovanje pospravljeno? 14.1.2005 19:44:12
|
|
|
|
ZARA
|
...so not funny...;);)
|
|
|
|
a imate stanovanje pospravljeno? 14.1.2005 21:16:44
|
|
|
|
Sarina
|
Jaz pa ponavadi glih takrat ko kdo pride nenajavljen nimam pospravljeno :grrr:- drugače se močno trudim da je za silo ;). Ampak ravno takrat, ko je vse zglancano, pa noče bit obiska ...;)
|
|
|
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?