DondaDonda -> RE: Kako poteka postopek z zamrznjenčki? (21.3.2011 18:42:19)
|
Pozdravljene! Se navezujem kar na to temo, da ne odpiram nove. Za mano je 1. neuspešen IVF postopek (ET bil 10.03). Na srečo sem pridelala 4 zamrznjenčke. Sedaj pa me zanima kakšen je postopek, da prideš do teh zamrznjenčkov. O samem postopku sem si prebrala v zgornjih postih, vendar mene bolj zanima "papirnati" postopek. Ali rabiš napotnico, evidenčno številko,.... take zadeve. Namreč besna sem kot ris. Klicala sem v GK Lj in mi je sestra rekla, da se moram najprej naročit na razgovor k svojemu ginekologu, ki bo povedal kako naprej. Nato sem klicala v Leonišče, da bi se naročila in sem dobila datum 20.05. in to samo za razgovor. To je dva meseca!!! Meni je sestra na kliniki rekla, da grem lahko po zamrznjenčke z naslednjo menstruacijo. Ali ima katera podobno izkušnjo? Besna sem zato, ker mi bo maja tako in tako ginekolog rekel, da naj se naročim na postopek (povedal bo najbrž samo to ali gremo s stimulacijo ali brez) in bom potem čakala še na tisti datum na kliniki, tako da bo prej poletje, med poletjem itak ne delajo, tako da bom prišla na vrsto šele v jeseni... Prosim, da se javite kakšne imate ve izkušnje s temi postopki. Drugače pa vsem želim, res iskreno želim, da čimprej zagledate svoje ++++++ Pozdravček, D.
|
|
|
|