Strawberrie Cherrie
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shania Jaz sem jasno napisala: IZVIRNO SPOROČILO: Shania .... hrano (če že, potem je res zaželjeno, da kvalitetno, ne raznih Mercatorjevih), včasih je bolje, kot samo hrano donirati denar, ker zavetišče kupi točno tisto, kar potrebuje. SC mislim, tvoje razmišljanje je pa res fantastično - saj zavetiške živali itak lahko pojejo vsako hrano, ne glede na to, kakšna je a ne? Naj bodo hvaležne, da so sploh kaj dobile, verjetno? Tukaj se ne gre za otroka, ampak za živali. Pa dajmo začet z zgražanjem ... Draga Shania, si mi že doskrat zagrozila, da me boš dala na blokiranje, pa še tega vseeno nisi storila? Kakorkoli že, tebi se gre samo za živali in greš čez trupla za to. Eni pač sočustvujemo tudi z ljudmi, ki jim je hudo. Zgleda da si šla v svojem življenju že dosti predaleč, da bi to sploh razumela. In kot sem rekla, tam kjer je stiska so Mercatorjeve, Hoferjeve hrane zelo veseli in tista mucka, ki je lačna, jo bo z veseljem pojedla in bo enako hvaležna zanjo. Še 1x poudarim, da se tukaj niti ni šlo za dolgoročno hranjenje, ampak samo kot konzerva za priboljšek (no ja pri nas doma konzerve tretiramo kot priboljške), pa kakšno igračko... Po tvojem mnenju tisti, ki nimajo dovolj denarja, da bi zavetišču donirali 15kg Royal Canina, naj raje ne dajo nič, ker dajejo po tvojem mnenju z vsem ostalim živali v nič... Ja, res je smešno, še bolj pa žalostno.
|