Schmid (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Kaj potrebujem za novorojenčka?

Sporočilo

tana 1 -> Schmid (13.1.2005 20:49:15)

Hoj!
Mene pa zanima, če katera ve če pri Schmidu v Celovcu govorijo slovensko? Ali pa če jim pošljem mail v slovenščini, mi bodo odgovorili?
Sicer pa grem čez ene 14 dni po voziček, pa bi rada vprašala, katere vzorčke imajo. Upam, da se bom najdla po zemljevidu.
Uživam še zadnje tedne
Lp:nosecka:33t

Lunca1 -> Schmid (13.1.2005 22:12:05)

Mislim da slovensko ne govorijo.

Kar pa se poti tiče. Če boš prišla čez Ljubelj, pri McDonaldsu zavij desno, pelji naravnost do Kike (kar nekaj kilometrov) in v tem semaforju zavij levo, potem pa naravnost (mimo Lutza) kar nekaj časa. Na desno boš videla rumeno tablo ÖAMTC (takoj za semaforiziranim prehodom za pešce). Tu zavij desno in pelješ naravnost. Čez nekaj časa boš na levi videla eno hišo na kateri z velikimi črkami piše Schmid.

Lp Lunca

polona2 -> Schmid (13.1.2005 23:07:06)

Da boš lažje našla to rumeno tablo, če se pelješ od Lutza, greš samo naravnost, potem naletiš na doooolgo in veliko stavbo na tvoji desni, to je Windisch kasarna, na koncu te doooolge stavbe je avtobusna postaja in pred tabo prehod za pešce, potem zaviješ desno in boš videla rumeno tablo iz prejšnjega posta, upam, da boš našla pa dober nakup ti želim,lp!

dory -> Schmid (14.1.2005 7:18:55)

Slovensko ne govorijo...govorijo pa anglesko...tko da bo mail v ang cisto ok...samo ne vem pa kolk se zdej ko ni vec mws kej splaca...ima kar zasoljene cene drugace...

Tina26 -> Schmid (14.1.2005 12:03:18)

Je pa potem ko si tam tudi odvisno na koga naletis.
Ko sem bila jaz tam, je bila v trgovini neka gospa, ki ni znala nic slovensko, nic anglesko. Skratka nismo se zmenili skoraj nic, ker jaz pa ne znam nemsko :(
L.P. Tina

tiha -> Schmid (14.1.2005 13:36:37)

Angleško govori samo Schmid, gospe, ki delata v trgovini, pa ne govorita angleško, se pa trudita ;);)

LaurinaRoch -> RE: Schmid (14.9.2007 10:26:06)

Ponovno pozdravljene punce!!!

Enkrat sem vam že zastavila to vprašanje, pa ni bilo odgovora, tako da vas ponovno prosim za pomoč.

Zanimam se za vozičke Hartan, pa sem pisala Schmidu in mi je nazaj poslal pošto, kjer je napisal cene in to, da je ob plačilu z gotovino 10% popust in potem sem gledala cene pri nas v Mozirju in so nižje kot pri Schmidu... Kakšne izkušnje imate ve??? Mi bi kupili Hartana Skater S + mehko torbo plus ... Pri Schmidu je osnovni voziček čez 500€ pri Comfortu pa 450€..

Kakršne koli izkušnje s kupovanjem pri nas in v tujini so dobrodošle...

Čudno mi je v bistvu zato, ker nam je prijateljica rekla, da kupovala pri Schmidtu in je fulll ceneje???

LP

polona2 -> RE: Schmid (14.9.2007 13:53:18)

Jaz sem kupila voziček pri Schmidu in mi je čez čas počila neka mala plastika na podvozju. Približno dva meseca je ignoriral moje maile, če lahko dobim rezervni del, dokler ni potekla garancija. Na prvi mail, v katerem sem opisala to težavo, mi je prijazno odgovoril, potem pa na nobenega več.
Tako da, hvala lepa in  nikoli več!

LaurinaRoch -> RE: Schmid (15.9.2007 9:18:37)

Živjo punce...

JA saj to je tisto, res sem mal skeptična glede tega Schmida, pa če se ti kaj pokvari so Mozirje definitvino bližje kot Celovec... Zadnje čase sem po mailu kar parkrat kontaktirala ga. BArbaro iz Comforta in je res prijazna... Še novica za vse Hartan oboževalce: Nova barvna kolekcija 2008 je že tu, meni bo ga. Barbara poslala CD z novimi barvami, je pa napisala, da nekatere dobijo že oktobra, ostale pa novembra in decembra.... Tako da če bi imela jaz glavno besedo se definitivno odločim za Hartana, čeprav mi je Freestyle COmfort XL tud zakon, sam kaj k majo tko dolgočasne barve :)

LP vsem

Stran: [1]