.ču -> Zdravstvo špara na naših otrocih (13.1.2005 21:31:18)
|
Evo,mi smo isti primer.Isto Berodual in vpihi po jogurtovem lončku!!! HALOOOOO!:grrr::grrr::grrr: Pa to so mali otroci,ne pa odrasli ljudje. In seveda,mož je moral v dežurno lekarno v Kranj,ker je blo na Jesenicah že vse zaprt."Normalno" naročilnice za masko nisva imela,tko,da jo je kupil.Skoraj šest jurjev! Pa sem na naslednji kontroli prosila,če se le da mogoče na recept napisat,pa so se nekaj izmotavali,da to pa samo kadar se večkrat ponavlja al pa,če je asmatik,...ok-sm odnehala.Saj sem dala za otroka,sem pomislila,za njegovo zdravje. Pa je naneslo,da se nam je bronhitis v dveh mesecih trikrat ponovil.No potem-ne boste verjeli-smo dobili naročilnico za masko:bravo::bravo::bravo: Dobro,da se takrat spravila račun inseveda pokičem v lekarno,če obstaja možnost vračila denarja in obrazložila situacijo. Ne,kje pa!!!!To se pride z naročilnico,mi vam potem masko damo,račun pa pošljemo na ZZZS,za nazaj pa res ne moremo to poravnavat-so mi plozali! Pa sm šla še na Zavod! Joj,en mesec nazaj smo imeli isti problem,veste,to je odvisno samo od lekarne,če vam vrne denar,bla,bla,,,se mi je opravičevala na Zavodu. Sm rekla uni tam:mislm,da to ne bi smel bit noben problemj es račun mam,samo mal dobre volje je treba pokazat pa se vse da zrihtat.Pa sva si tko izmenjale še par besed. Nakar vzamem račun in naročilnico in se odpravimo v Kranj.V lekarno pošlem možka,ker se bojim,da se men ne bi film strgal,pa bi koga še zašvasala. V petih minutah je bil z denarjem v roki nazaj,tista tam se mu je pa še opravičevala povrhu,da ji je zelo žal,da tisto kar smo dali za dežurstvo nam pa ne more vrnt!!! EVO,a zdej vidte-vse se da!!! Ti TAŠA pa vztrajaj,ker si upravičena do maske. Da bi jih zlodej:hudicek::hudicek::hudicek: Sm se ornk razburla:grrr::grrr::grrr: Čim manj takih primerov in lp:metulj:
|
|
|
|