Veverička -> RE: Kisla juha (5.1.2008 12:30:52)
|
Hej, jaz sem jo tudi letos za novo leto delala prvič, pa ni težko. Res pa je, da jaz nisem kuhala v njej svinjskih tac in podobnih zadev[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley11.gif[/image]. Jaz sem jo naredila iz cca. 60 dag svinjskega stegna - to sem dala kuhat v hladno vodo (soliš, celi poper, lovorov list...)Malo kasneje dodaš zelenjavo (jaz sem dala čebulo, česen, kolerabo, krompir, korenček, cvetačo - vse narezano na koščke) - juho sem kuhala približno dve uri. Na koncu vzameš meso ven, ga narežeš na koščke, daš nazaj not in narediš podmet iz 1dcl kisa (jaz sem dala pol vode, pol kisa) in velike žlice moke. Zavreš, kuhaš še deset min. In to je to.
|
|
|
|