|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: keksi
2.4.2009 20:35:40   
N.SI
mene pa npr. sladkor ne moti. Niti bi se zgražala, če katera daje otročku.

(odgovor članu memole80)
Neposredna povezava do sporočila: 26
2.4.2009 20:37:32   
N.SI
IZVIRNO SPOROČILO: muck

Savoiardi (taka rumena pakunga) so brez glutena in brez laktoze, jaz sem jih dobila v Mercatorju na oddelku/policah z dietetično hrano. Plasmon keksi so tudi brez glutena, Plasma pa ne. Plasmon (ITA) in Plasma (HRV) sta dve različni znamki.

Jaz imam prav lasmon (ITA) in so kao od 4. m in piše da vsebujejo gluten...

(odgovor članu muck)
Neposredna povezava do sporočila: 27
2.4.2009 21:11:17   
sedmica
Obstajata dve verziji Plasmon piškotov, eni so brez glutena ( taka bolj široka škatla ) in z glutenom ( bolj ozka in malo daljša škatla ). Imajo jih pa v Dm trgovinah in v nekaterih lekarnah sem jih videla.

(odgovor članu N.SI)
Neposredna povezava do sporočila: 28
2.4.2009 21:25:08   
Veselka21
Jaz imam "Plasmon Biscottino biberon primi mesi". So brez glutena. Od 4. mesecev dalje. Kupljeni v DM-ju

(odgovor članu N.SI)
Neposredna povezava do sporočila: 29
3.4.2009 22:08:05   
sanelaa
IZVIRNO SPOROČILO: Veselka21

Jaz imam "Plasmon Biscottino biberon primi mesi". So brez glutena. Od 4. mesecev dalje. Kupljeni v DM-ju

Tudi mi nimamo te............pa niso iz pšenične moke, ampak so na bazi riževe.

(odgovor članu Veselka21)
Neposredna povezava do sporočila: 30
18.4.2009 23:24:30   
botrca
Jaz kupujem manerjeve in so ful dobri, se kar topijo v ustih tak, da mu lahko daš. Moj tudi ni imel zobkov pa jih je "cmulil" pri 7 mesecih.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu sanelaa)
Neposredna povezava do sporočila: 31
19.4.2009 21:47:51   
pikicai
IZVIRNO SPOROČILO: Kati81

Plasmon piškoti soz glutenom čeprav ne piše, ampak so iz pšenične moke ki pa vsebuje gluten. Brez glutna so piškoti Savoiardi, ki pa se jih dobi v DMju ali mercatorju. in se še hitreje stopijo kot ostali piškoti za otroke, preverjeno, ker sem sama poskusila plasmon, hipp in nestle-alete.

mi mamo pa riževe plasmon piškote

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   [Brisano sporočilo]
22.4.2009 18:36:58   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Asja Nina)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
   [Brisano sporočilo]
22.4.2009 18:37:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sedmica)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?