Kakšna duda (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

gt -> Kakšna duda (5.1.2008 11:04:01)

Zdravo,

midva pri naših fantih morava menjavati hranjenje med dojenjem in pitjem po flaški.
Problem je ker pri dojenju morajo močno vleči, ko pa nasledni obrok dobi po flaški pa vleče enako močno in se jim potem velikokrat zaleti.

Obstajajo dude iz katerih manj teče? Ali pa da težje vleči?
Trenutno rešujeva to tako, da vzamem flaško iz ust, ko vidim da se mu je že nabralo preveč mleka v ustih....

hvala

lp, Gregor

kristinaj -> RE: Kakšna duda (5.1.2008 11:09:06)

naša je na začetku imela benessere od chicco - 1 kapljica manjših ni..... in je pila lepo, kakšenkrat ji je pa tudi zaletelo, sej vsakemu, ko mal zakinkajo zraven ...

eya -> RE: Kakšna duda (5.1.2008 11:33:35)

Ja, se mi zdi, da obstajajo tudi dude prav za [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image], ki se tudi še dojijo. Povprašajta tam, kjer prodajajo cuclje in so dobro založeni.

gt -> RE: Kakšna duda (5.1.2008 11:58:50)

naša je na začetku imela benessere od chicco - 1 kapljica manjših ni..... in je pila lepo, kakšenkrat ji je pa tudi zaletelo, sej vsakemu, ko mal zakinkajo zraven ...

Imava doma od Aventa neko dudo ki ima kao nastavke 1, 2 in 3 pa se jim na vseh zaletava :(

Anonimen -> RE: Kakšna duda (5.1.2008 12:33:57)

ja, če imaš od aventa - in cucelj ki ima gor I, II III  -to je duda za  ta malo večje.
preiskušeno pri mojih obeh!!!! kupi tisto, kjer ima samo dve pikici na dudi - mislim da piše gor za 3m+
moja je sedaj stara že 9 mesecev, pa še vedno ji ne dam tega cuclja s I II in III - ji še vedno zaleti

sonček5 -> RE: Kakšna duda (5.1.2008 14:33:53)

Poskusi z stekleničko in cucljem Tomme teep. Cucelj je podoben bradavici in čosto mehak. Jaz sem od Aventa prešla na to in ima dosti manj problemov.Dobi se v Baby Centru. Cucelj vzemi 1

Sonček

gt -> RE: Kakšna duda (5.1.2008 14:41:14)

ok
hvala ;)

lp, Gregor

TinaUros -> RE: Kakšna duda (5.1.2008 14:45:57)

Tele Tomme teep so kr dobre. Se morejo kr potrudit in fajn cuzat, da jim kaj prteče vn.

Stran: [1]