MATEJA -> RE: tabletke Yasminelle (10.1.2008 7:23:18)
|
Polona5, jaz sem pred 3. meseci začela jemat kt Yasminelle, predvsem zaradi dolgih in močnih menstruacij in po nasvetu G... Sicer mi je ona želela predpisat Diane ali pa Logest, ampak nisem želela tako močnih, za Yasminelle pa sem prebrala vse naj naj (izboljšan videz kože - kar bi mi zelo odgovarjalo, ker sem rahlo mozoljasta, se ne rediš.... pa ne vem še kaj vse tam piše), ko sem jih začela jemat, pa totalno razočaranje. Začela sem se redit, koža mi je živa katastrofa - na obrazu še več aken, po telesu pa me vse srbi, da bi se včasih iz kože dala, spolni libido izpod nule, vagina pri spolnem odnosu suha, pa čeprav se vzburim, stalno imam izcedke, kar na pol škatlice mi se pojavi izcedek, ki traja 4-5 dni, ali pa dobim krvavitev še preden končam z škatlico... Sedaj sem tretjo škatlico končala in še eno bom poskusila in če ti negativni stranski učinki ne izginejo, bom prenehala z jemanjem, ker to ne vodi nikamor. Pred leti (preden sem rodila) sem imela Minulet, pa nisem takorekoč niti vedela, da jih jemljem... Tako da žal ti nimam kaj dobrega povedat, kot pa so napisale predhodnice, je verjetno odvisno od organizma, kako to sprejme. Mogoče bi tebi full odgovarjale. Upam, da sem ti kaj pomagala pri odločitvi.. LP Mateja.
|
|
|
|