Sandra05 -> RE: prosim pomagajte (5.1.2008 18:20:46)
|
Hvala vsaki posebej. Prosim, nikoli, nikoli, ampak res nikoli naj nekdo misli, da je morda otrok nezaželjen. V svojem poklicu, se srečujem tudi z otroki, ki so zelo bolani, ki le živijo da dihajo in gledajo. Zelo rada sem z njimi, občudujem njihove starše. Sama, pa se nikakor ne počutim pripravljeno na tak boj. Lahko, da bi ni zagotovili da nič ni, pa bi bilo kaj narobe. Partner mi stoji ob strani, tudi želela sva si otroka, vendar sem se želela prej pozdraviti. Saj sem zelo kritični alergik, ki ne smem jesti skoraj nič, in sem zdravljena z vsem bogom, potem še ta bakterija. To je prišlo vse skupaj tako nenačrtovano in ker ne bi rada živela devet mesecev v strahu, sem se tako odločila. Seveda po posvetu z ginekologinjo in dr., ki me zdravi za bakterijo. Ni možnih preiskav, ki bi me vsaj malo pomirile. Niso vzrok vsi antibiotiki, najbolj kritičen je eden, ki pa mi je zadajal tudi grozne-grozne stranske učinke. PROSIM, NAJ NIHČE NE MISLI DA TEGA MALEGA BITJA NE ŽELIM. SEM ŠE MLADA IN IMAM RADA OTROKE, DELAM Z NJIMI. VENDAR V SEBI ČUTIM, DA JE TAKO PRAV, ZA ZDAJ!!!!!! Hvala punce za vse odgovore. Se vam javim, ko bom vedela kaj več.
|
|
|
|