fat burnerji (Polna verzija)

Forum >> [Fit nosečnica/mamica] >> Hujšanje

Sporočilo

mala zirafa -> fat burnerji (5.1.2008 9:09:57)

Jih je katera sprobala?So res tako učinkoviti?baje da ti maščobo med vadbo trošijo za mišice in posledično je manj špeha[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].
prosim za kak komentar.
Zanima me še blazina airex.Jo ima katera?

mala zirafa -> RE: fat burnerji (5.1.2008 9:14:26)

Pa še to, moram se vam pohvalit da sem začela migat s pomočjo e-mule-ja.Pobrala sem aerobiko in nekaj vaj za trebuh, noge in rit.Se ful splača ke r te motivirajo.naj povem da sem si ogledala link ki mi ga je ena napisala in res s hujšanjem zgubiš ful miš. mase seveda tudi maščobe.
Kar je pa najbolj zanimivo je to, da če redno telovadiš, ti mišice v mirovanju vsak dan porabijo za eno uro hoje kalorij, se pravi za 365 ur hoje v letu v mirovanju.Spodbudno kaj?
Zmerno jest pa migat.

rija -> RE: fat burnerji (5.1.2008 9:17:12)

mala dezinformacija: maščobe ne trošijo za mišice, ampak pomagajo, da se le ta hitreje pretvarja v energijo. večina fat burnerjev deluje na principu termike, se pravi, da malenkost dvigne temperaturo telesa in povzroči, da se kalorije hitreje trošijo. povedano po domače. najbolj učinkovit tak burner je vsekakor efedrin, ki je zdravilo za astmatike in zato tudi prepovedan v smislu uporabe za hujšanje, vendar je vseeno najbolj uporabljan fatburner v kombinaciji z asprinom in kofeinom.

jaz bi priporočala aminokislino l-carnitine, ki pri aerobni vadbi izkazuje precejšnje uspehe.

prav tako pa se zadnje čase uporablja veliko hoodie, ki zmanjšuje tek. sama jo še testiram s strankami.

ker je to naš posel, ti bom povedala samo to, kar povem vsaki stranki: če mislite, da boste jedle fat burnerje, takve in onakve, ležale na kavču in se basale pa hujšale, je boljše, da tisti denar zapravite bolj koristno.

mala zirafa -> RE: fat burnerji (5.1.2008 9:22:13)

Najprej hvala za nasvet.
Ne sej ne poležavam.Začela sem z vsakodnevno vadbo,ker pa moraš čakat vsaj 3 mesece do rezultatov, bi rada kaj sprobala, da se jih vidi prej.Imam kakih 5-6 kg preveč do popolne postave.
Te AK so kaj škodljive?Se moram posvetovat z dr.?

paris -> RE: fat burnerji (5.1.2008 9:29:35)

Jaz sem do raznoraznih pripomočkov za hujšanje v obliki tablet in podobnega, zelo skeptična. Se mi zdi, da v življenju že nevede pojemo preveč kemije, tako, da nočem še sama prilivat olja na ogenj.
Skratka, jaz sem za naravno, manj jej in več migaj.

lelaval -> RE: fat burnerji (5.1.2008 14:41:52)

Skratka, jaz sem za naravno, manj jej in več migaj.

Jaz isto.

mala zirafa -> RE: fat burnerji (6.1.2008 7:52:56)

Saj sem tudi jaz malo skeptična, ampak če res primpomorejo k hitrejši izgubi maščobe, vsaj na začetku, da so rezultati prej vidni.Tako dobiš še več motivacije.Mogoče bom sprobala, vam javim če bom.

šnucika -> RE: fat burnerji (6.1.2008 10:33:27)

efedrin je prepovedan kot fat-burner, ker so ga izkoriščali zaradi njegove močne učinkovitosti.
"Udari" na srce, posledice s bile kar nekaj nenadnih infarktov "brez razloga".
Kot trener vem, da se še vedno vse živo papca...tudi naši vrhunski športniki...pa vendar se da tudi bolj naravno.

Pred vadbo dosežeš podoben ampak zelo omiljen rezultat,kot ga da efedrin, če spiješ eno močno kavico, pa potem še veliko šalo zelenega čaja.
Zalaufaš kardiovaskularni metabolizem, zeleni čaj pa še dodatno kuri kalorije in čisti vodo iz tkiv.
Pa redno jemlješ l-carnitin.
Vse ostalo,kar se da dobiti, je za moje pojme preveč za amatersko vadbo, ki je ciljana na oblikovanje telesa in hujšanje.

birdy -> RE: fat burnerji (6.1.2008 12:46:09)

IZVIRNO SPOROČILO: mala zirafa

Jih je katera sprobala?So res tako učinkoviti?baje da ti maščobo med vadbo trošijo za mišice in posledično je manj špeha[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] .
prosim za kak komentar.
Zanima me še blazina airex.Jo ima katera?

Pojma nimam o fat burnerjih, lahko ti pa odgovorim glede blazine.
Mi jo mamo, sicer smo jo dobil zastonj z naročilnico (mala hodi na fth in RA in nam pripada) in je res fajn zadeva. Mehka, toplotno tud ful izolira tko da če maš tla mrzla, čez to blazino mraz ne gre čez... Mislim, fajn je. Je pa menda precej draga, dobiš jo pa v Vitacentru.
Še link Vita centra (so tud cene blzin napisane) : http://www.vitacenter.si/sl/Airex_blazina_za_vadbo_treapijo_rehabilitacijo_prosti_cas/?vitacenter-frontend=ug7admqgknghkba5smaglpsp56

Mi mamo blazino ki ni napisana v spletni trgovini, se jo pa dobi, mislim, da je okoli 160 eur. Imenuje se corona.

mala zirafa -> RE: fat burnerji (6.1.2008 13:18:11)

Kje pa, saj so niti pod razno ne bi upala kakih proteinov jemat.Samo na trg je taka ponudba teh fat burnerjev, tak da me je to zavedlo.Bom probala s kavo, z. čaj mi pa slabost nardi.
Glede blazine, sem jo nabavla v hofferju za 7 evrov in je ok.Res da se ne more s primerjat z airexovo.

rija -> RE: fat burnerji (6.1.2008 13:31:55)

mala žirafa: proteini so pa še itak najbolj nedolžna stvar, ki bi jo lahko jemala.

ljudje največkrat iz nepoznavanja teh dodatkov mislijo, da je pa to nekaj straaaašno škodljivega.

mala zirafa -> RE: fat burnerji (6.1.2008 13:37:04)

A, tako.Se opravičujem za mojo nevednost.Vem pa za efedrin da ni priporočljiv.
Kaj pa CLA?

rija -> RE: fat burnerji (6.1.2008 13:44:28)

jaz sem napisala za efedrin, da je najbolj uporabljan in učinkovit, ne pa da ga priporočam in da je zdrav.

cla pa je maščobna kislina, ki jo uporabljaš brez problema. kaže pa tudi solidne uspehe.

mala zirafa -> RE: fat burnerji (8.1.2008 8:17:35)

Hvala.Bom še vidla kaj se odločim, če se.Naj povem dase mi mišice že poznajo in mene bolijo več.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]
lp

Grofica -> RE: fat burnerji (8.1.2008 16:26:52)

IZVIRNO SPOROČILO: rija

jaz sem napisala za efedrin, da je najbolj uporabljan in učinkovit, ne pa da ga priporočam in da je zdrav.

cla pa je maščobna kislina, ki jo uporabljaš brez problema. kaže pa tudi solidne uspehe.

kje se pa dobi to?
pa l-carnitin?

šnucika -> RE: fat burnerji (8.1.2008 17:00:48)

IZVIRNO SPOROČILO: Grofica

IZVIRNO SPOROČILO: rija

kje se pa dobi to?
pa l-carnitin?

Vsi ti bolj "nežni" prehranski dodatki se  dobijo v vsaki večji trgovini...npr. DM in Muller -  L-carnitin, CLA, hitosan....
Nekaj tudi v lekarnah.

Drugače pa v specializiranih trgovinah za fitnes in body building.
Veliko pa tudi na netu...malo pobrskaj.

Grofica -> RE: fat burnerji (8.1.2008 17:24:51)

šnucika,hvala za info!!

mala zirafa -> RE: fat burnerji (13.1.2008 9:17:20)

Po kolkem času pa se že vidi prve rezultate?

Stran: [1]