soncipunci -> KRČI ALI KAJ DRUGEGA? (5.1.2008 0:35:20)
|
o krčih je bilo že veliko napisanega... mene pa zanima, če ima še katera podobno izkušnjo kot jaz. sem ena tistih mamic, ki so na začetku vriskale od veselja, ker s krči ni bilo problemov. ne podnevi, ne ponoči. polno dojim že od začetka in s hrano nisem komplicirala. jedla sem praktično vse, a v zmernih količinah. hrano, ki bi lahko bila problematična, sem jedla tako, da nisem na en dan kombinirala več problematičnih stvari skupaj in sem tako vedno videla, če je bila reakcija. problem je bil le z grahom in eno vrsto brezkofeinske kave, od tega je bilo joka res na pretek. vse ostalo sem lahko jedla normalno, brez težav, le tu in tam je malega črvičilo za kakih pet minut. problem se je pojavil po treh mesecih. od dneva, ko je prišlo do preskoka v rasti in se je mali zaradi večje potrebe po hrani ponoči začel ponovno prebujati, je vse narobe. od takrat se tudi po večkrat na dan (in včasih tudi ponoči) sloči nazaj ali pa močno brca z nogicami, zraven pa hudo joka. videti je prav brez razloga. časovno ni nobenega vzorca. kakor pride. kljub temu sem začela omejevati nekatero hrano, pa ni nič drugače. za kolike pa pravijo, da se pojavljajo pozno popoldan ali zvečer, ponoči in zjutraj pa ne. čudno se mi zdi, da so se težave začele šele tako pozno, ko bi človek mislil, da so že mimo.... me je pa začelo malo skrbeti, ker težave ne pojenjajo, ampak se stopnjujejo. pomislila sem že, da bi vzrok lahko tičal kje drugje in da mogoče le niso krči zaradi hrane ali pa kolike... ima katera podobno izkušnjo?
|
|
|
|