beba76 -> pregled odprtosti - kako??? (14.1.2005 15:05:58)
|
No, jaz se končno oglašam z odgovorom - NISEM SE HECALA! Čisto resno je tisto o analnem pregledovanju (fuj!). Največji štos po drugem porodu pa je bil to, da sem babici rekla, da se mi zdi, da me tišči na blato, ona pa: gospa, obrnite se in s prsti v ta zadnjo. A mi je tega trebalo? Ko sem se končno rešila muk s popadki in vakuumom, še to za posladek. Boljše bi bilo, da bi bila tiho... Upam, da so te preglede zdaj opustili. Pri prvem porodu pa se nisem odpirala (se mi zdi, da je Splišni imela enak problem in na koncu CR) in mi je s prsti probala razširit MV - aaaauuuuu - to pa boli ko sam :hudicek:. Pa itak ni šlo in smo po 15 urah v porodni in 11 urah umetnih popadkov bili odprti le en prst. Končali smo v poeracijski s CR. Aja, da ne boste mislile, da sem ne vem kako trpela z umetnimi popadki 11 ur. Ti so bili le priklopljeni in veselo curljali vame, moje telo pa je bilo imuno na njih. Tak da je otroček prišel na svet brez enega samega popadka - sem pa jih pri naslednjem porodu dobila duplo dozo in zdaj presneto dobro vem, kaj pomenijo umetni popadki.:(( Sicer pa se tolažim s tem, da je od zadnjega poroda minilo 5,5 let in bo zdaj kaj drugače (če verjamete):)-:)-:)-
|
|
|
|