|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zmedena
4.1.2008 22:48:08   
TIA22
Malo sem zmedena glede na zadnje moje občutke, ki so se porajali v meni ob rojstvu mojega malega nečaka.
Stara sem 25 let in imam partnerja 15 let starejšega. Jaz imam sina ( 4,5) let od prej, on nima otrok.  In ker je moja sestra rodila toliko prezgodaj, zdaj jaz nakupujem in iščem stvari za malega.
Z partnerjem sva skupaj 3 leta in nekaj časa sva se pogovarjala o otroku, zdaj pa on niti slišati noče o tem. Če načnem temo, me kar ignorira ali pa spremeni temo. Jaz sem ob rojstvu nečakeca v sebi začutila ...hmmm...kaj naj rečem..materinski nagon ali neko neizmerno željo po še enem otroku. Pa tudi moj sinek je čisto nor na dojenčke. Samo dragi ne. Ko sem zadnjič zbirala otroške stvari, me je vprašal če mi jih bo sestra vrnila, pa sem ga vprašala zakaj pa bi mi jih, ali jih bomo še rabili? Sem rekla saj pa ne bomo več imeli otrok-sem hotla na finto izvedet kaj misli...pa je reko, da kdo pa je reko da jih ne bomo imeli?? Uf kako lepo mi je bilo pri srcu. Pa ko gremo v kakšno trgovino, jaz takoj med stvari za dojenčke in ko sem zadnjič nakupovala stvari za nečakeca, me je zasačil, ko sem bila cela solzna zraven. Mater sem smotana ne? Pa ko  vidim kakšno nosečnico, kar ne morem nehati strmeti vanjo. Kaj se dogaja z mano???
Sem postala sentimentalna? Pa če on noče otrok, jaz ga ne morem siliti, niti smisla nima. Pa kaj si naj mislim, da samo z mano noče otrok, ali da jih sploh noče. Če pa nikoli ne reče da ne boma imela, ampak ta negotovost me ubija. Do mojega sina je...kot pravi ata...obužujeta se...ampak da bi imel res svojega pa ni nekega zanimanja. Malo sem vam zagnjavila, ker samo mislim na to da grem jutri po otroški voziček...user posted image

Nisem si mislila, a bom take stvari kdaj tu gor pisala, ampak nekomu bi rada povedala to in nasvete in mnenja bi rada od vas.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zmedena
4.1.2008 22:57:57   
Anonimen
Jaz pa res ne razumem, a se o tem ne pogovarjata? Midva se pogovoriva o vsem, tudi o tem ali bi še imela enega user posted image  ali (zanekrat) ne. Ni to neka tabu tema, mi ni težko načet pogovor o tem.

(odgovor članu TIA22)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
4.1.2008 22:59:29   
Gina
Jaz te čisto razumem. Sama bi zihr enako čutila v enaki situaciji. Zakaj ga pa ne vprašaš direktno, kaj si o tem misli, pa kdaj bi se bil pripravljen o tem sploh menit, kdaj si bo vzel čas, da ti razloži kaj misli? Eni res niso tolk na otroke mahnjeni in težko je to, če dva nimata enakih želja, kar se otrok tiče. Lahko ga pa počasi začneš preparirat, pa mehčat, kaj pa vem.

(odgovor članu TIA22)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.1.2008 23:34:04   
lelaval
Mogoče pa bo dobil željo, ko bosta parkrat pazila nečaka.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu TIA22)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.1.2008 9:02:16   
Anonimen
Lepo prebrati. Razumem tvojo željo po otroku. Tudi jaz jo imam na trenutke. Pravim ji materinski nagon. In ta je v nas. Nekega dne boš spet mami- samo vrjemi v to. Objem.

(odgovor članu TIA22)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
5.1.2008 9:21:04   
Mešamdrek
Jaz pa vseeno mislim,da bi se o tem morala pogovarjat,ne pa da ga nekaj po ovinkih sprašuješ.Če sta partnerja se je treba pogovarjat o vsem,četudi kdaj komu ne paše kakšna tema,saj zato pa so partnerji a ne?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.1.2008 9:41:00   
TIA22
saj ga vprašam če mi nebomo nič več imeli user posted image , pa me samo gleda...škoda da mu ne morem v glavo videti. Saj mu namignem pa to. Pa me še vedno samo gleda...Čudn je ta vragec moj!

(odgovor članu Mešamdrek)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.1.2008 10:49:22   
Anonimen
Ja, pogovorita se, kako pa kaj, mislim, da mora vedeti če hoče otroka ali ne... Lahko bi ti vsaj rekel, da še nekaj časa ne, sicer pa bosta imela otročka.. Pogovori se z njim, reči mu, da je to resna zadeva... user posted image

(odgovor članu TIA22)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
5.1.2008 10:52:54   
Anonimen
Sem rekla saj pa ne bomo več imeli otrok-sem hotla na finto izvedet kaj misli...

Ne ga na finte metat...ljudje ne maramo, da z nami manipulirajo, sploh pri občutljivih vprašanjih.

Saj ni tako težko biti iskren. In partner ti bo bolj zaupal, če bo videl, da ti lahko. Ker manipulacija ni kakšna strašno dobra podlaga za zaupanje.

(odgovor članu TIA22)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
5.1.2008 10:59:00   
Anonimen

Dvimim.. da si pri 40 setih se vedno zelis v plenice..

cist realno gledano..

pri tvojih 25 pa je to cist razumljivo..

in tiho je zato, ker ste noce prizadeti..

ce gres v vezo s taksno starostno razliko mors vedet.. da so lahko taksne razlicnosti.. in biti na njih pripravljen..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
5.1.2008 11:02:10   
Anonimen

cist realno gledano..

Zakaj pa ne?

Danes imamo ženske povprečno otroka pri 30+. Pri 35 je to še nekaj čisto "normalnega" za žensko. Zakaj ne bi bilo za moškega pri 40?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
5.1.2008 11:17:58   
Anonimen
Saj veš - moški , ženske - ogromna razlika...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
5.1.2008 11:25:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: TIA22

saj ga vprašam če mi nebomo nič več imeli user posted image , pa me samo gleda...škoda da mu ne morem v glavo videti. Saj mu namignem pa to. Pa me še vedno samo gleda...Čudn je ta vragec moj!

Brezveze neki namigvat. Dedci tega ne štekajo, oz. se delajo da ne štekajo.
Vsedta se pa se pogovorta. Ne se ene najstniške finte it.

(odgovor članu TIA22)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
5.1.2008 11:28:16   
Anonimen
Pri 35 je to še nekaj čisto "normalnega" za žensko. Zakaj ne bi bilo za moškega pri 40?

Ce se nimas nobenega potem mogoce.. ampak ocitno ga noce..

Jst bi mel.. tko do 36 leta..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
5.1.2008 11:30:09   
Teya*D.
Nekateri moški se res upirajo z vsemi štirimi tem temam. Najprej se upirajo, ko pa dobijo otroka pa so celi nori in navdušeni.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
5.1.2008 11:40:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy

Pri 35 je to še nekaj čisto "normalnega" za žensko. Zakaj ne bi bilo za moškega pri 40?

Ce se nimas nobenega potem mogoce.. ampak ocitno ga noce..

Nič ni očitno, da ga noče....samo neka namigovanja so...da bi in da ne bi.

In omejevati se z leti pri otroku, zakaj?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
5.1.2008 12:49:36   
Anonimen

Šit sam pol mi počasi res tiktaka biourca in mi res ostanejo sam še mlajšiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
5.1.2008 12:58:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR

Šit sam pol mi počasi res tiktaka biourca in mi res ostanejo sam še mlajšiuser posted image

Pošlji mail pa ne boš mela teh skrbiuser posted image
Sm mu povedala da sm ti ga dalauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
5.1.2008 13:01:31   
silvya

cist realno gledano..

Zakaj ne pri 40 ih? Moj brat je takrat dobil 1.  in sedaj pri 44,5 pričakuje 2. Saj se tudi ženske odločajo za pozno materinstvo, nekatere  prvič pri 40 ih. Vse je odvisno od človeka.
TIA22 in še to očitno se tvoj že malo topi glede dojenčka. Samo se še ne more čisto odločit. Mogoče bo k temu pripomogel en odkrit pogovor user posted image . Lastne izkušnje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
5.1.2008 13:09:25   
Anonimen
Sm mu povedala da sm ti ga dala

Ja ja kar ven se vadiuser posted image ...

Drgač pa sej je dol pod oknom ikonca user posted image ....
Za hišo je pa že vredno ne?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
5.1.2008 13:23:20   
Anonimen

Tjazy, eni gredo pri 60-ih v plenice. In to svoje.user posted image Moj tast npr. Menjavamo jih pa mi- 30 in 40-letniki.user posted image
Pa želja gor ali dol.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
5.1.2008 13:57:49   
Putka
IZVIRNO SPOROČILO: TIA22

Ja, direkt je treba vprašat. Kako boš po ovinkih izvedela, če hoče še otrok? Pa seveda da mu ne moreš misli brat.

In meni se čisto normalno zdi, da se ti je ob nelaku zahotelo imeti še enga otroka. Saj si še mlada in v najlepših letih za dojenčka. Kar pogumno z besedo na plan, pa boš mogoče kmalu za svojega maldička kupovala.

(odgovor članu TIA22)
Neposredna povezava do sporočila: 22
5.1.2008 14:08:35   
TIA22
On se prav boji malih otrok. Ko sva se midva spoznala je bil moj 2 leti star, pa se ga je prav baluser posted image . če ni vedel kaj mu mali govori, niti kaj bi rad od njega. drugače pa sedaj po teh letih je pa čisto nor nanj. Saj se sam sebi smeji, kako bi pa on takega malega user posted image  na rokah držal, ko je pa sam taka gorila.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 23
5.1.2008 15:12:05   
Gina
Niso vsi deci isti. Moj bi imel še enega,če bi jaz hotela. Sicer si ga menda ta hip ne želi, ampak če bi pa tako naneslo, pa vem da bi bil čisto iz sebe, če bi jaz hotela iti na splav. V srcu si ga želi, čeprav ve, da ne bi bilo ravno ql pri teh letih. Pa moj bivši tudi pričakuje zdaj, pa je tudi čez 40. S tem, da on pa res ni bil nič navdušen nad njim načeloma, je zaradi nje na to pristal, pa vem, da bo lepo skrbel zanj. Tako da...po moje mu moraš direktno povedat, da si otroka ful želiš, da te trga od hudega. Ne smeš da spraševat, če ga pa vi ne boste imeli? S tem mu besede v usta polagaš, zagovarjaš že v naprej njegovo odločitev proti otroku. On ti mora sam povedat, kaj on misli, po tem, ko mu ti razložiš, kaj čutiš. Obstajata dve možnosti, ali je čisto proti, ali pa se še ni odločil. Če je čisto proti, je kriza. Če se pa ne more odločit, potem pa lako s pravim pristopom nekako reči spelješ na svoj mlin.

(odgovor članu TIA22)
Neposredna povezava do sporočila: 24
5.1.2008 18:05:51   
kaya2007
tjazi, jaz sem stara 27, moj je pa 13 let starejši in imava user posted image , torej ni fora samo v letih...pač je bolj pozno začel, ga je bilo treba brcnit v rit user posted image

hmmm, mi je pa hecna njegova izjava, češ kdo je pa rekel, da ne bomo več imeli otrok? brez veze, da si v dvomih, to se morta čist jasno zment kako in kaj-ker se lahko tudi zgodi, da bo želja po otroku pri tebi iz leta v leto še bolj rasla...on bo pa čez 10 let res že prestar za otroke (pa ne me napast, sej vem, da ima kdo tudi pri teh letih naraščaj user posted image )

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Nakupovanje
Ela123

Ali radi nakupujete?

Da (73%)

Ne (27%)

Število vseh glasov: 290

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!