|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Terme 3000
4.1.2008 21:19:33   
eya
A v teh termah imajo kak čofotalnik za male? Na spletni strani niti na eni fotki ni videt malega bazenčkauser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Terme 3000
4.1.2008 21:49:20   
*alja*
ja je! 

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.1.2008 21:57:54   
eya
Superuser posted image  Aja, pa saj se razumemo, da sem spraševala za pokrite bazeneuser posted image

(odgovor članu *alja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.1.2008 22:48:45   
*alja*
Ja znotraj je bazen za otroke, okrok je še rob na katerega se lahk vsedeš in jih opazuješ pri igri, je tudi mini vodomet, pa tak mini tobogan širok za par otrok pelat baenkrat. Primeren vglavnem od 1 leta naprej. Pa še restavracija je polek z pogledom na ta bazen. 

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.1.2008 23:09:25   
eya
Ej, hvala! Si mi pomagala pri odločitvi, kam gremo na dopustuser posted image

(odgovor članu *alja*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Terme 3000-savna
14.1.2008 10:19:27   
Aneja2003
Je katera bila v savnah? Na spletni strani je samo cenik user posted image  Niča pa ni opisano kakšne so....

lp,

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.1.2008 12:48:16   
rija
nikakve....pa še neke kamere so meli nazadnje namontirane na hodnikihuser posted image

...vox populi...

(odgovor članu Aneja2003)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.1.2008 15:49:38   
Paštetka
IZVIRNO SPOROČILO: rija

nikakve....pa še neke kamere so meli nazadnje namontirane na hodnikihuser posted image

kdaj si pa bila ti nazandje tam? user posted image  Kamer ni več že kar nekaj časa. Pa ti, ko si bolj zahtevna lahko potem greš v Livado.

Eya, ja v Termah 3000 imaš otroški bazenček. Otroškega imaš tudi v Livadi. Če boste bivali v Livadi imaš bazen, savno in fitnes zastonj, drugače z doplačilom. Mi gremo dostikrat se v Livado kopat. Moj mali uživa 100 na uro, da ko se v avto vsedemo že od utrujenosti takoj skup pade. user posted image  V Livadi imaš tudi toboganček ter 2 različni globini vode. Tudi fontanica je sredi bazena in pingvin, ki šprica vodo. JE pa zelo čisto in ni gužve. Če doplačaš kopanje v Livadi, potem imaš v cen tudi fitnes in savne. Nisem ziher (sem že malo ven iz foha user posted image ), ampak se mi zdi, da je 6-8 savn. Različne turške in različne finske, infra in ne vem kaj vse. ČE rabiš še kakšen info se mi javi na ZS, pa ti dam kontaktno številko od oseb, kjer dobiš vse informacije.

Imaš pa po novem celo leto tudi odprt OTROŠKI KLUB. Tudi, kar se tiče vsebine delavnic, če te zanima me kontaktiraj na ZS.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 8
26.4.2008 19:03:19   
ajči bajči
mi gremo pa zdaj za prvi maj v terme pa imamo zelo dobre izušnje.gremo pa z 4 mesece starima dvojčkoma in z tri letno sestrico

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
28.4.2008 10:48:41   
ženska
V Moravskih Toplicah je zakon hotel Vivat in v njem vse kar vam nudi. Nov wellnwes center je čudovit. Enkrat smo bili tudi v Termah 3000 in sploh nismo bili zadovoljni, ker je preveč umazano, temačno in gužva. Pa še to, je zelo vroče, kar ne pripročajo za čisto male otročke.

(odgovor članu ajči bajči)
Neposredna povezava do sporočila: 10
28.4.2008 14:46:11   
nbiba
Mi smo bili v Vivatu pred dobrim letom. Glede čistoče nimam pripomb, vendar osebje pa je bilo zelo neprijazno. Pa tudi hrana ni bila kaj prida.
Mogoče pa so se poboljšali??! 

(odgovor članu ženska)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

3 igrice za preganjanje dolgčasa med vožnjo
Vozimo se, poslušamo otroške pesmice, pravljice in še kaj. Pa se hitro naveličamo in takrat prav pridejo igrice, s kater...
Na pomoč: Dojenček se noče voziti v avtu!
V članku preverite, kaj lahko storite, če vaš dojenček ne mara vožnje v avtomobilu in začne jokati že, ko ga samo pripen...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?