siol tv (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

hruškica -> siol tv (13.1.2005 16:05:54)

Pravkar se odločam za naročilo te storitve, pa ne vem ali mi bo sploh dobro lovilo. Adsl imamo, smo pa od te njihove centrale oddaljeni cca 1200 metrov. Prijatelj mi je povedal, da je on cca 400 metrov oddaljen in ima vmes že motnje, včasih slike sploh ni. Zanima me, koliko ste vi oddaljeni od te centrale in kako vam siol tv deluje. Ali ste zadovoljne. Jaz namreč z aprilom odhajam na porodniško in ker se bojim, da ne bom več z vsem na tekočem (opravljam pač tak poklic) bi si rada nabavila to televizijo- kabelske v našem kraju pač še ne moremo imeti...
Hvala za vsako informacijo.

kofetek2010 -> siol tv (13.1.2005 16:09:20)

Smo tudi o tem razmišljali, pa je na Škofljici stara centrala, pa tudi če bo kdaj nova bomo preveč oddaljeni. Tko, da ti kaj več ne morem povedat. sorči!
lp
jana73

Lunca1 -> siol tv (13.1.2005 19:40:00)

Mi smo oddaljeni ene 800m. Včasih prihaja do motenj, kvadratki. Ni pa tako hudo. eni programi jih imajo več, drugi manj, se pa to lahko zgodi nkajkrat na uro, včasih pa tudi nekaj ur ne. Midva sva zadovoljna, edino cena je mal huda.

LP Lunca

Seven* -> siol tv (13.1.2005 20:36:15)

Motnje so! Ne glede od oddaljenosti od centrale. Vsaj koliko jaz vem. Mi imamo SiolTV. Motnje niso nic bolj pogoste kot pri Kabelski TV. Jaz sem zelo zadovoljna. Sploh zaradi 4 kanalov za odrasle. Hec. :)-

Lunca1 -> siol tv (13.1.2005 22:01:09)

1243:)-:)-:)-

kimi -> siol tv (13.1.2005 22:30:14)

Jaz sem tudi slišala, da ne moraš imeti na dveh televizijah da moraš potem po pravilih za vsako posebej plačat. Tako so nam rekli

Lunca1 -> siol tv (14.1.2005 7:06:36)

Sistem še ne omogoča gledanja 2 različnih programov. Tako da lahko gledaš na 2 TV, samo problem je v tem, da isti program:)-. Menda pa že delajo na tem, samo potem bo ta opcija spet dražja.

Lp Lunca

Stran: [1]