Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kateri avtosedež od 15-36kg je dober? 13.1.2005 15:01:51
|
|
|
|
ZARA
|
nocem bit zoprna,ampak o teh avtosedezih je blo napisanega ze ...ma vse! ...dej mal po iskalniku pobrskej,zihr bos nasla kaj zase! lp :rozica:
|
|
|
|
Kateri avtosedež od 15-36kg je dober? 13.1.2005 15:12:09
|
|
|
|
KIRA
|
spet eno in isto. zakaj najprej ne pogledate v iskalnik. to je v teh dneh že 4 debata o avtosedežih. probaj pod: AVTOSEDEŽ, RÖMER ALI PA KIDDY LIFE PLUS.
|
|
|
|
Kateri avtosedež od 15-36kg je dober? 13.1.2005 16:11:44
|
|
|
|
Tanjica
|
Prosila bi te, če mi poveš, kako tukaj pridem do iskalnika. Nikakor mi ne rata. Ne najdem ga. Prosim pomoč, saj bi ga tudi sama zelo rada uporablila. Iskalnik pač. :zmeden2: Hvala!
|
|
|
|
Kateri avtosedež od 15-36kg je dober? 13.1.2005 16:18:31
|
|
|
|
spacey
|
Tanjica; zgoraj imaš v rdeči barvi napisano Iskalnik, tik pod Ringaraja.net. :) Klikneš nanj in vpišeš iskano besedo itd. Lp; P 9nebesa 30t
|
|
|
|
Kateri avtosedež od 15-36kg je dober? 13.1.2005 19:01:07
|
|
|
|
Tanjica
|
Ojla. Hvala ti, res nisem vedela, kako do iskalnika. Vse sem pregledala, pa ga nisem najdla. Sedaj ko sem prebrala tvoje sporočilo, pa mi je takoj padelo v oči. :bravo: Hvala zdaj vem in ga lahko začnem uporabljati. Hvala lp Tanja :)
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?