Gina -> RE: Razlika med praški (4.1.2008 18:06:48)
|
Pri nas prenesemo izključno dash, pa pogojno frosch. Po arielu, persilu in avi imava midva s ta malim spuščaje. Dolgo časa sva lahko uporabljala mercatorjevega, sedaj pa imam jaz tudi na tisti prašek alergijo. To je odličen pokazatelj, kateri prašek ima največ kemikalij in sredstev, ki človeka dražijo. Tako da mi dol visi, če kakšnega fleka ven ne dobim, glavno da dolgoročno preživimo vso nesnago, s katero se zastrupljamo - v obliki praškov, pa ki je zihr dolgoročno mnogo bolj škodljiva, kot kak flek (mimogrede: ne spomnim se, kdaj kak flek ni šel ven, če sem zraven še namazala flek sam). Zato ostajam pri dashu, ker nimam flekov in nisem hrastava po njem, pa ta mali tudi ne. Frosch je ok, če dam manjšo merico, kot piše, tako da sklepam, da je manj strupen, pa vendarle očitno ni nikakor toliko bio, kot piše na njem. Po moje bom pa slej ko prej prala z oreški, če bodo kaj oprali - seven, kako se to obnese, vem da si pred časom spraševala? mehčalcev ne uporabljam, imam sušilec, pa četudi dam ven sušit, ne dam mehčalca, ni mi do alergij.
|
|
|
|