Anonimen -> RE: Snubitev (5.1.2008 16:25:06)
|
Kakšne ste pa res negativno naravnane vidim, kar se tiče telih naših snubitev/snubcev, ne moreš verjet... Ko sva bila z možem še par, sva oba vedela da se bova enkrat poročila...ker želja poročiti se je bila vedno pri obeh prisotna. Le zakaj bi bila s človekom, če se z nim ne želim poročiti?!?!?!?! Ne razumem, se pravi je nekaj že narobe, zato se mi seveda to še ni zgodilo in edino moj mož me je prvič zasnubil in seveda sem rekla ja, mislim halo, če sva skupaj, skupaj živiva in če bi rekla ne, potem nekaj ne štima a je tko, se pravi se tu vse strinjamo. Kar se pa tiče tega " Ko je padel pred vas na kolena ali vam je tudi povedal kakšni so njegovi dohodki in kako misli uzdrževati družino?"...mislim no comment, res je zlobno vprašanje, ker mislim da sploh ni na mestu...zdej si tko napisala, kot da smo mi vse ki smo rekle JA mal usekane. Pač smo se našli skupaj in se poročili, smo srečni, se še kako trudimo za otročke, kaj bo pa v prihodnosti se pa nikol ne ve, loh se men al pa njemu mal utrga...sam zarad tega nikol ne bi drugim postavljala takšna provokativna vprašanja...če vam poroke niso pač zadržite to za sebe, enim pa so... Pa upam da se ne bo spet našla kakšna pametna ki me bo začela napadat, takšna naj najprej razčisti zadeve pri sebi...ker ta tema je namenjena PRIPOVEDI KAKO SO NAS ZASNUBILI NAŠI MOŠKI!!!!
|
|
|
|