Anonimen -> RE: Aparat za peko kruha (4.1.2008 13:04:33)
|
Jaz sem aparat kupila v Šparu. Naredila sem celo študijo, na koncu pa sem kupila narbolj čudnega, v katerem je kruh [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley11.gif[/image]. Vedno je padel dol, bil je zbit in trd kot kamen, pa tisto lopatico sem lovila po kruhu......mah...brezveze Ampak, uporabljam ga pa redno in sicer samo za mesenje. Spečem pa potem v pečici. Pa nikdar nič ne tehtam, nič ne merim, samo zmečem vanj, prečekiram trdoto, dodam malo vode ali moke,.... Ko ga stepe pustim, da malo kipne, nato ga stresem v model in ko spet kipne ga spečem. Takšen ostane cel teden, v kolkikor ga ne zmažemo prej. V primeru da ga je peveč pa ga narežem in zmrznem. Moko uporabljam pa kar Mercatorjevo in pa polnozrnato. Pretežni del kruha pa sestavljajo ovseni kosmiči, proso, kuskus in seveda semena. Se bom pa lotila v kratkem peke krompirjevega kruha....sem ga že jedla, pa je božanski. Namesto polovice moke zamesiš pire krompir.
|
|
|
|