Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Voziček polit z rdečo barvo! 4.1.2008 10:53:16
|
|
|
|
TIA22
|
Daj ga z vanishem zdrgni. Bi moglo iti dol.
|
|
|
|
RE: Voziček polit z rdečo barvo! 4.1.2008 10:57:24
|
|
|
|
koala
|
Po moje bo težka, sploh ker se ja barva že zasušila. Jaz vem, da z moževega ibercuga ne spravim barve z nobenim hudičem, pa sem že sprobala skoraj vse. Razen tistih malih odstranjevalcev madežev od dr.Flekmanna, obstaja tudi za barvo. Srečno.
|
|
RE: Voziček polit z rdečo barvo! 4.1.2008 10:58:40
|
|
|
|
pety78
|
Razen tistih malih odstranjevalcev madežev od dr.Flekmanna, obstaja tudi za barvo. Kje se pa to dobi?
|
RE: Voziček polit z rdečo barvo! 4.1.2008 11:39:46
|
|
|
|
SašaR
|
Pomoje se pa da prevleko dol odviti, ker je verjetno pritrjena gor z vijaki (vsaj tako je pri mojem Haucku). Potem pa če gre, ali prevleko nesi v čistilnico, ali pa vprašaj v trgovini kjer si ga kupila ali jih prodajajo, če se da dobiti novo prevleko. Prevleka pa bi skoraj zagotovo morala iti na nek način dol.
|
|
RE: Voziček polit z rdečo barvo! 4.1.2008 11:58:34
|
|
|
|
glen
|
Kaj pa če vprašaš kakšno dobro šiviljo če ti naredi novo prevleko pa jo čez daš?
|
|
|
|
RE: Voziček polit z rdečo barvo! 4.1.2008 12:02:30
|
|
|
|
pety78
|
Bolj težko, da bi mi lahko kdo to zašil, potem se bolj splača novega kupiti. Imamo pa takega.
|
RE: Voziček polit z rdečo barvo! 4.1.2008 12:56:23
|
|
|
|
mily
|
Zdej odvisn kakšna je barva. Pomoje ne bo šlo dol kr tko. Če nič ne bo delovalo, probi še z Nitro razrečilo. Pa najprej probi nekje na majhnem koščku, li se ne vidi, ker je ful močn in lahko tudi blago poškoduje.
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?