Inigo -> RE: Gripa, prehlad, viroza v nosečnosti (4.1.2008 11:29:54)
|
pred kratkim sem bila b bolnici zaradi hude viroze, ki jo je spremljala visoka vročina (tudi nad 38,5), nenormalen kašelj, vnetje mehurja, dehidracija, bolečine v trebuhu, bruhanje... skratka, staknila sem vse kar obstaja. ker sem bila takrat v 12 tednu, so me nemudoma hospitalizirali in tam sem preživela tudi praznike. zdravili pa so me z dvojnimi antibiotiki, imela sem infuzijo (glukozo z dodanimi zdravili - se ne smomnim več kaj sem dobivala). od antibiotikov pa sem dobila sirup Hikoncil in tablene Sumamed. ja, kar hudi antibiotiki in še tista infuzija... s plodom je vse ok, razvija se super, 27.12 sem bila na nuhalni in G je plod prav pohvalila kako je lepo razvit... tako da lahko rečem, da mu ni nič škodilo in mu/ji je prav super. le te res hudo matra, pejdi k zdravniku in takoj ti bo povedal kaj bo za narest. res, da zdravila odsvetujejo, ampak če je hudo ti bodo pomagali, saj ni vredno da tako trpiš, na plodu pa se ne pozna, in ne vpliva nanj. vsaj v večji meri ne. in dokler se telo ne prečisti antibiotikov. sicer pa če karkoli jemleš pod zdravniškim nadzorom, zdravniki že vedno kaj je dobro zate in za tvojega otročička. pa hitro se pozdravi!!!
|
|
|
|