|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako jim strižete nohtke??
13.1.2005 13:15:22   
buča
Pri naši hiši pa imamo en majhen problem,in sicer,naša 19 mesečna dama si ne pusti striči nohtke,predvsem na nogicah.Ne vem več kaj naj se še spomnim,da bo malo pri miru,ker nič ne zaleže.Tudi če spi,se zbudi,potem pa sva obe slabe volje.To je bil in ostaja problem že od dojenčka naprej.Naj napišem,da je nikoli nismo zastrigli ali kaj ranili.Kako pa se vi ukvarjate s tem??:)
Neposredna povezava do sporočila: 1
13.1.2005 13:19:19   
KIRA
ščipalec - gre zelo hitro. na naogicah med previjanjem, čeprav brca. ima na steni obešene plišaste živalce - and previjalno in se zamoti ko jih gleda. na rokicah pa tudi sščipalcem, običajno ko zadrema, včasih pa tudi ko je dobre volje. pol gleda kaj počnem in nič ne maha in ne krili. zlo je pridna kar se tega tiče.

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.1.2005 13:19:35   
Donja
Mi strižemo s ščipalcem in nisem nikoli imela problemov. Ponavadi sem samo rekla, da tako lep fant pač ne sme imeti grdih in dolgih nohtkov. Pa se fino strižemo.

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.1.2005 13:20:02   
NinaŠ
Posadim Anžeta v naročje, ga trdno primem in mu jih postrižem. Sicer se dere zraven ko da bi ga iz kože dajala (zato ker mora sedeti pri miru)... ampak je treba. Na nogah je mal težje, ker potem še vedno miga s prstki, tko da mu jih na nogah strižem en dan enga, drugi dan druzga, kot jih pač uspem ujet. Ponoči (ati z baterijo v roki) pa tud pri nas ne gre, ker se vedno zbudi.
Ja, pri 19 mesecih ga bova pa verjetn že dva mogla držat... :)-
LP

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.1.2005 13:24:24   
NinaŠ
Kira in Vikica da samo povem nasvet mojega pediatra - odsvetoval mi je striženje s ščipalcem (tud jaz sem jih prej), ker lahko otroku ob nenadnem gibu, ko je ščipalec stisnjen, odtrgaš cel noht, saj še nimajo tako močno priraščenih kot odrasli. To je potem pa hudo...
LP

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.1.2005 13:32:27   
polona2
Jaz sem ji že od začetka strigla nohtke ko je bila budna, da me je gledala, strižem jih pa s škarjicami in nikoli nisem imeala težav, ker je čisto mirna:duda: in gleda kaj počnem, lp!

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.1.2005 13:34:16   
Anonimen
Jaz jo imam v naročju, nekdo pa mi pomaga, ji bere knjigico ali se pogovarja z njo. Če sva sami pa včasih televizija priskoči na pomoč, če so kakšne živali.

(odgovor članu buča)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
13.1.2005 13:40:12   
KIRA
tvoj pediater je bedak. oster ščipalec mora bit, pa noht odščipne. se nič ne trga.
če mu nič ne strižeš, pa se lahko ZATRGA in zagnoji. ali pa dobi vraščene nohtke. to je ena velika bedarija da ne strižt. s škarjicami gre dosti težem, pa še kakšen prstek pride vmes med klingice. ščipalec je 1 mijlon krat boljši.

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 8
13.1.2005 14:12:59   
kimi
Jaz svojemu tudi strišem z ščipalcem. In kar mirno gleda kaj mu delam. Ko pa bo star 19 mesecev pa ne vem kako bo

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 9
13.1.2005 15:16:35   
Anonimen
Now problem!!!Naš se kar pusti.Včasih je potrebno ga zamotit tako da kakšen afne gunca,drugač pa kar z škarjicami je moja hči bolj z njimi spretna.
Verjele ali ne se spomnim da je mojega sina bolelo striženje nohtov na nogicah.Sem prašala dohtarja pa je rekel,da se otrok ne izmišljuje,da je res.
Neva6:rozica:

(odgovor članu buča)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   [Brisano sporočilo]
13.1.2005 16:23:07   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu buča)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
13.1.2005 17:13:13   
Annny
Med spanjem s ščipalcem:)

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 12
13.1.2005 19:00:03   
ZARA
jst tud nimam problemov,ker je Zara tko firbcna kaj ji bom naredila,da je cist primiru...;)

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 13
13.1.2005 21:13:02   
puncica
Leži na postli al pa na previjalni, ji vzamem rokico in začnem s škaricam strišt, je primir (po čudežu:zmeden:) pa gleda kaj delam in smo hitro gotove. Hvala bogu nimamo s tem problemov

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?